餐廳: Sodam Chicken
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
5天前 0 瀏覽
由原本不太好韓食,到後來偶然試吓,再到呢期密密食.....睇嚟我已經接受咗韓食😆唔知遲吓我會唔會鍾意埋Oppa呢🤔今次就同炸雞控朋友去食炸雞放題,滿足吓佢喪食炸雞嘅慾望😎🍗炸雞+Pizza放題(成人$128/ 小童$68)🍗炸雞+焗雞+Pizza+小食放題(成人$148/ 小童$78)炸雞有8款,Pizza有4款,但只要加多$20就可食埋7款焗雞及8款小食,無理由唔食得豐富啲啫😆全部雞都係無骨啖啖肉,炸雞控可以盡情開懷大食😆當中有2款炸雞係期間限定,今期係大阪燒炸雞及星州咖喱炸雞,前者係炸雞淋上沙律醬及大阪燒醬,並灑上紫菜碎及鰹魚碎,充滿日式風味;後者嘅炸雞有咖喱香味,但食落咖喱味唔太突出,味道較淡!另檸檬柚子炸雞味道清新酸甜,感覺有啲似西檸雞,而黃金鹹蛋焗雞就有幾香嘅鹹蛋味,啱晒鹹蛋黃控,相對其他炸雞及焗雞,我比較鍾意呢兩款😋Pizza係薄脆餅底,食落都係酸酸地同佈滿芝士,所以我覺得4件味道差唔多😆但都係好食嘅😋小食方面,牛油炒雜菌、蜜糖牛油粟米及韓式辣拌海蜇都幾好食,而牛油炒雜菌仲encore咗2次😋另外仲可以半價點飯、麵及年糕類主菜!飲品有買一送一優惠,draft beer只係$

🍗炸雞+Pizza放題(成人$128/ 小童$68)

飲品有買一送一優惠,draft beer只係$75就有2杯都真係幾抵🤩我無飲酒,反而叫咗杯菊花蜜特飲,第一次飲加入梳打水嘅菊花蜜,味道唔太甜,最搞笑係隻杯好似湯碗,朋友笑稱好似用嚟洗手咁🤣

朋友表示呢餐抵食又滿足👍🏻
2021-02-16 1079 瀏覽
食炸雞放題 平日lunch time $98/75分鐘 (我在前30分鐘已經飽了🤣)$128/90分鐘(+$20有焗雞和小食放題)環境舒適,有很多客,記得打電話卜台~每桌都提供透明膠手套吃炸雞、紙巾、迷你垃圾桶和牙籤~另收加一服務費。一定要叫炸雞,鮮炸脆卜卜,熱騰騰很大件!咬落嫩滑多汁而且無骨(小心燙口)建議先叫一兩件吃完再叫,那麼就不怕凍了不脆#炸雞 方面推介蜜糖芥末味和甜酸味,好正,醬料不會多所以不會覺得酸( ⁎ᵕᴗᵕ⁎ )和不影響脆度#pizza放題一碟四款口味薄餅一次滿足,Pizza薄切細塊不怕頂著肚#韓式炸雞 和 #辣拌海蜇 不會辣,偏甜~適合吃不到辣的人士#韓式酸蘿蔔 爽脆酸酸地好開胃,增加食慾wwww#牛油炒雜菌 香甜重牛油味,還有金菇⸜(* ॑ ॑* )⸝#紫菜薯條 🍟足料薯仔🥔有韓式醬給你沾點#焗雞 不會脆,沒那麼熱氣,也有很多多口味選擇~個人還是喜歡炸雞熱氣之選|ू•`ω• )服務質素:7/10環境舒適度:7/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
炸雞放題

$128/90分鐘
(+$20有焗雞和小食放題

環境舒適,有很多客,記得打電話卜台~

一定要叫炸雞,鮮炸脆卜卜,熱騰騰很大件!

#炸雞

#pizza放題
Pizza

一碟四款口味薄餅一次滿足,Pizza薄切細塊不怕頂著肚
炸雞

#韓式酸蘿蔔 爽脆酸酸地好開胃,增加食慾wwww

#牛油炒雜菌 香甜重牛油味,還有金菇⸜(* ॑ ॑* )⸝
小食

#紫菜薯條 🍟足料薯仔🥔有韓式醬給你沾點

#焗雞
不會脆,沒那麼熱氣,也有很多多口味選擇~
個人還是喜歡炸雞熱氣之選|ू•`ω• )

服務質素:7/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
2021-02-16
炸雞
見到有人介紹銅鑼灣呢間好出名嘅韓式炸雞專門店Sodam Chicken 推出咗炸雞+Pizza放題,星期六放假就即刻同朋友去食😆我哋揀咗最豐富嘅炸雞+焗雞+Pizza+小食$148 食足90分鐘😍炸雞同焗雞基本上都食晒唔同嘅味道😎🔸炸雞都有8款唔同既味道,分別有甜酸、蜜糖芥茉香蔥、辣味、黃金鹹蛋、檸檬柚子、濃蒜。佢嘅炸雞無骨,啖啖肉,外皮嘅炸粉唔算好厚,咬落去好脆,雞肉嫩滑有肉汁🤤個人推薦:蜜糖芥茉香蔥、檸檬柚子,比較甜甜的味道😋仲有黃金鹹蛋,整件炸雞都沾滿鹹蛋黃,一啲都唔馬虎👍🏻香草青檸個醬都好出色😋🔸焗雞🍗都有7個味道😂分別有蜜糖蒜香、韓風紫菜、噴火辣味、首爾風味、雙重芝士、BBQ香辣、黃金鹹蛋。焗雞冇咗面頭嘅炸粉,雖然咬落口冇咗好香脆嘅感覺,但係好在冇咁熱氣😛個人最鍾意就係蜜糖蒜香😍有粟米脆片係上面😋同埋雙重芝士,芝士粉超多🧀味道濃郁👍🏻正😎🔸Pizza🍕叫咗一份,有千島加勒比海、熱帶風情、明蝦水牛芝士、瑪嘉麗塔皇后,不過會因應餐廳嘅供應提供味道,我今日食既似係千島加勒比海,因為有千島汁😂Pizza比起炸雞就相對地普通,所以我都只係食咗兩件😛🔸韓式小食我食左凱撒沙律、柚子醋沙律🥗

🔸炸雞

🔸焗雞🍗

🔸Pizza🍕

🔸韓式小食
我食左凱撒沙律、柚子醋沙律🥗食炸雞再配呢兩款沙律真係一流,平衡返油膩的感覺☺️醬汁都好多,食完好開胃,可以再食多件炸雞😆仲食咗蜜糖牛油粟米、原味炸薯條🍟都唔錯。

🔸蜜桃特飲🍹荔枝特飲🍸
飲品買一送一,幾大杯、好多冰,不過飲落飲得出係糖漿加有汽水。但係食得炸雞一定要配飲品😂

總括嚟講,呢度炸雞放題CP值都幾高,上菜上得好快,無漏單,上菜個陣都會介紹返係咩咩唔洗自己估估下😆我地平均每人食到8件再加小食。如果胃口大嘅話仲可以半價加其他主菜,我哋淨係食炸雞同埋小食都已經飽到上心口🤣

2021-01-04 1542 瀏覽
新一年,帶媽咪去食雞🤣 見到 @sodamchickenhk852 出左炸雞放題,仲唔大食特食咩!呢間炸雞餐廳主打韓式風格,大電視播放K-POP,好有去左韓國的感覺😆 而餐廳推出既放題其實有唔同package,一個就係炸雞+ pizza,另一個就加多$20就有唔同口味既炸雞同焗雞,小食同pizza! 好吸引🤩 我緊係要食呢個啦!口味都幾多下,等我係下面寫哂出來先..🍗炸雞有:韓式炸雞甜酸炸雞 (小妹心水)辣味炸雞黃金鹹蛋炸雞 (小妹必叫之心水)檸檬柚子炸雞蜜糖芥末香蔥炸雞濃蒜炸雞限定 - 香草青檸炸雞 (小妹心水)..🍗焗雞:蜜糖蒜香焗雞 (小妹心水)首爾風味焗雞韓風紫菜焗雞雙重芝士焗雞噴火辣焗雞BBQ香辣焗雞黃金鹹蛋焗雞 (小妹心水)..🍱小食:凱撒沙律 (小妹心水)柚子醋沙律原味炸薯條紫菜炸著條牛油炒雜菌 (小妹必叫之心水)韓式酸蘿蔔 (小妹心水)蜜糖牛油粟米 (小妹心水)韓式辣拌海蜇..🍕PIZZA (小妹必叫之心水,一份包哂以下4款口味,每件細細塊):千島加勒比薄餅瑪嘉麗塔皇后薄餅熱帶風情薄餅明蝦水牛芝士薄餅..小妹因為最近熱氣,所以無點辣既口味食~而無highlight做心水
🍗炸雞有:
韓式炸雞
甜酸炸雞 (小妹心水)
辣味炸雞
黃金鹹蛋炸雞 (小妹必叫之心水)
檸檬柚子炸雞
蜜糖芥末香蔥炸雞
濃蒜炸雞
限定 - 香草青檸炸雞 (小妹心水).
🍗焗雞:
蜜糖蒜香焗雞 (小妹心水)
首爾風味焗雞
韓風紫菜焗雞
雙重芝士焗雞
噴火辣焗雞
BBQ香辣焗雞
黃金鹹蛋焗雞 (小妹心水).
🍱小食:
凱撒沙律 (小妹心水)
柚子醋沙律
原味炸薯條
紫菜炸著條
牛油炒雜菌 (小妹必叫之心水)
韓式酸蘿蔔 (小妹心水)
蜜糖牛油粟米 (小妹心水)
韓式辣拌海蜇.
千島加勒比薄餅
瑪嘉麗塔皇后薄餅
熱帶風情薄餅
明蝦水牛芝士薄餅.
小妹因為最近熱氣,所以無點辣既口味食~而無highlight做心水既其實都好味但可能味道無咁出,另外都想list返自己覺得特別好味既! 我自己就覺得炸雞好食過焗雞既,炸雞既雞肉比較嫩同juicy~見到飲品有買一送一,所以同媽咪叫左一人一杯特飲! 不過勁驚喜,超大杯啊!! COMBO SIZE咁,不過都岩既,食炸雞點可以唔叫野飲呀!! 🤣🤣🤣 我叫左菊花蜜特飲,而我媽咪就要左提子特飲~ 味道都OK架,我鍾意自己果杯多D! 比較清新又清熱~
2021-01-03
  • 韓式炸雞
  • 甜酸炸雞
  • 菊花蜜特飲
  • Pizza
  • 凱撒沙律
  • 牛油炒雜菌
2020-12-21 227 瀏覽
Sodam chicken (cwb)Baked and fried chicken, pizza all you can eat $148 Staff are friendly and welcoming, they even provide disposable plastic gloves, so I can eat chickens with my hands. 😄 Surprisingly, all the chickens are boneless, the restaurant is very thoughtful! Fried chickenThere are 8 different types of fried chicken including sweet & sour, salted egg yolk, sweet garlic and spicy fried chickens. All the fried chickens are actually very tasty and aesthetically pleasing, they smell so good
Sodam chicken (cwb)

Fried chicken
There are 8 different types of fried chicken including sweet & sour, salted egg yolk, sweet garlic and spicy fried chickens. All the fried chickens are actually very tasty and aesthetically pleasing, they smell so good and the best thing is that they are being fried immediately, so they are very crispy and warm.😍
There are 2 flavours that I like the most: honey mustard fried chicken and green onion, and lime & herbs fried chicken. Both of their flavours are very special. As I always love honey mustard flavour, so it is in one of my must eat list. 🤣 They only have lime & herbs fried chicken for a limited period! I love the lime flavour that is giving mild sweet and sour taste which is very appetizing! 🤤

Baked chicken
There are 7 different flavours of bake chickens including honey garlic, korean seaweed, cheese powder, super spicy bbq baked chickens. I love the baked chickens that are very warm and non oily!
My flavourite baked chicken is salted egg yolk baked chicken!! It is very tempting, I wanna eat them again and again ! 🤤 Love the rich and salty taste from the egg yolk , so palatable, and the taste matched very well with the chicken. 😍

I think in general, fried chicken is more crispy than baked chicken, but baked chicken is healthier and less greasy. So both type of  chickens are yummy!
  • 黃金鹹蛋焗雞
  • 檸檬柚子炸雞
好耐無食炸雞啦!!今日約埋朋友仔齊齊去Sodam Chicken,嘆返個炸雞加薄餅放題,大滿足!Sodam Chicken有兩個套餐供選擇,分別有炸雞加薄餅放題,亦可加錢升級,有埋焗雞同小食放題,價錢相宜,選擇種類又多,性價比好高!每枱都會提供透明膠手套、紙巾、迷你垃圾桶,好貼心。炸雞方面,揀左辣味、大阪燒、星州咖哩、蜜糖芥末、檸檬柚子。即叫即炸熱辣辣,無骨啖啖肉,外皮夠哂酥脆,咬開肉質嫩滑仲要好多汁!特別推薦大阪燒味,濃濃日式燒汁配沙律醬,好似真係食緊大阪燒咁,勁過癮~焗雞揀左蜜糖蒜香、雙重芝士、黃金鹹蛋,以惹味調味醃勻,高溫烤焗至金黃色,肉汁封存得好,脂肪較少,食落勁嫩滑好JUICY!!薄餅一碟四小件,可以一次過試齊幾款口味,正~小食有柚子醋沙律、紫菜薯條、韓式酸蘿蔔、辣拌海蜇、牛油炒雜菌、牛油栗米。個人推介韓式酸蘿蔔,酸酸甜甜好清脆,辣拌海蜇爽口脆嫩,辣中帶甜,好開胃。Sodam Chicken地址: 銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓
好耐無食炸雞啦!!
今日約埋朋友仔齊齊去Sodam Chicken,
嘆返個炸雞加薄餅放題,大滿足!

Sodam Chicken有兩個套餐供選擇,
分別有炸雞加薄餅放題
亦可加錢升級,有埋焗雞同小食放題
價錢相宜,選擇種類又多,性價比好高!

每枱都會提供透明膠手套、紙巾、迷你垃圾桶,好貼心。

炸雞方面,揀左辣味、大阪燒、星州咖哩、蜜糖芥末、檸檬柚子。
即叫即炸熱辣辣,無骨啖啖肉,
外皮夠哂酥脆,咬開肉質嫩滑仲要好多汁!
特別推薦大阪燒味,濃濃日式燒汁配沙律醬,
好似真係食緊大阪燒咁,勁過癮~

焗雞揀左蜜糖蒜香、雙重芝士、黃金鹹蛋,
以惹味調味醃勻,高溫烤焗至金黃色,
肉汁封存得好,脂肪較少,食落勁嫩滑好JUICY!!

薄餅一碟四小件,可以一次過試齊幾款口味,正~

小食有柚子醋沙律、紫菜薯條、韓式酸蘿蔔、
辣拌海蜇、牛油炒雜菌、牛油栗米。
個人推介韓式酸蘿蔔,酸酸甜甜好清脆,
辣拌海蜇爽口脆嫩,辣中帶甜,好開胃。

Sodam Chicken
地址: 銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓
2021-02-28
呢度嘅炸雞放題全部細細碟一件,等你可以試多幾款唔見味😆😆除咗$128/位嘅炸雞放題之外,每位加$20就可以揀埋焗雞、小食、Pizza放題😍😍呢度嘅炸雞個皮好脆,一啲臭油味都無。我平時唔系好食炸野,但呢個都令我想繼續叫😝😝如果想減少邪惡度可以試焗雞,雖然都系脆皮,但系皮無咁厚。我推薦嘅款:檸檬柚子炸雞🍋🍋:柚子蜜嘅香甜同濕潤,襯上炸雞嘅香脆,令人垂涎欲滴。大阪燒炸雞:呢個系剛剛出嘅新味,食完嘅時候職員(老闆?)仲嚟問我地意見🥘🥘我都幾鍾意食大阪燒,估唔到大阪燒個醬同木魚絲去咗個雞度咁夾,又唔會蓋咗個炸雞香😍😍另外,pizza細細件,止到癮之餘又唔會霸住個胃🍕🍕仲有啲植物類嘅小食等我補充翻啲纖維,同埋refresh下個口,等唔好咁油食下一款。我推薦嘅款:牛油炒雜菌🍄🍄:牛油蒜香好足,炒得入味一啲都唔馬虎,完全系想一食再食😝😝

我推薦嘅款:

我推薦嘅款:
4天前 0 瀏覽
銅鑼灣耀華街多食肆相信每個喜歡逛街的人都知道 最近韻兒發現了「sodam chicken」推出了炸雞放題套餐ヽ(。◕o◕。)ノ. 餐廳地方不大.但係午餐時間已經全場滿座 大家去的時候記住要預先打電話預約 炸雞:全部都是無骨而且嫩滑多汁.外皮炸粉不會太厚。上枱時熱騰騰⋋✿ ⁰ o ⁰ ✿⋌ 誠意推薦:黃金鹹蛋黃味ლ(^o^ლ)整件炸雞都沾滿咸蛋黃,絕不馬虎 BBQ香辣味,有種開胃效果⊙.☉友人大讚 味道有點兒像泰式辣醬味道⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄酸酸甜甜 蜜糖蒜香味, 首爾風味, Pizza 🍕 一碟有齊四款口味, 細件薄切不怕「頂胃」 pizza的口味會因應餐廳的供應情況而決定 所以每次來到有機會不一樣囉。 今天來到的口味是:千島加勒比、瑪嘉麗塔皇后 熱帶風情、明蝦水牛芝士 別看它細細件✧\(>o<)ノ✧但他的餡料都是鋪滿 飲料🍻(買一送一優惠) 我們二人叫了一個梳打,飲品大份量😍 用來配炸雞十分好-飲品還有一顆太陽花做裝飾 朋友那杯還送一串糖🤣 Sodam Chicken 銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓
餐廳地方不大.但係午餐時間已經全場滿座
大家去的時候記住要預先打電話預約

蜜糖蒜香味, 首爾風味,

Sodam Chicken 銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓

2021-02-24
  • 甜酸炸雞
今日到銅鑼灣覓食😋 發現有間炸雞放題幾得意,日式放題見得多,炸雞亦食唔少🤪 但呢個組合真係少見🤩 平時叫一份炸雞都唔平,呢度炸雞放題真係優惠😗 $128就可以任食炸雞90分鐘,再加$20仲可任食焗雞同小食🥰🥰 而另加主菜/飲品都有優惠☺️餐廳門外放置口罩套供使用,更喺每枱都放咗膠手套,紙巾,迷你垃圾桶,供應充足,保證食得乾淨舒服😌炸雞同焗雞各有不少口味,炸雞除基本口味再加多款期間限定,共8款;而焗雞就有7款😋 貪心為食嘅我地就各樣都叫少少😌 再加啲小食同pizza,仲有飲品🤣🤣🤣炸雞上枱時熱辣辣,香噴噴🤤 就算我地影咗咁耐相都仲保持到脆卜卜👍🏼 炸雞做得非常出色,炸粉唔厚,炸得外脆內嫩🤤🤤 喺眾多味中,黃金鹹蛋同檸檬柚子係最讚👍🏼 黃金鹹蛋炸雞表面佈滿鹹蛋黃,鹹香十足🤤 而檸檬柚子炸雞因有柚子醬,甜甜酸酸,好清新😋又可以食多幾件😝😝相比之下焗雞就較遜色,比較乾身,但都唔算鞋,味道都唔錯,亦都冇咁熱氣,可以一試😆Pizza一份就已經有4塊,有4個口味,可惜味道唔算好分明,口感亦屬一般😅如果胃口細嘅,落單前要慎重考慮🙈🙈🙈小食類別都唔少,而且又幾好食有驚喜🤣 蜜糖牛油粟米又香又甜🌽 牛油炒雜

小食類別都唔少,而且又幾好食有驚喜🤣 蜜糖牛油粟米又香又甜🌽 牛油炒雜菌充滿牛油香,如果再濃味多少少就完滿🍄 海蜇感覺似韓式辣醬拌日式海蜇,甜甜辣辣又爽脆,好惹味😋😋

炸雞當然唔少得飲品😎 送到過嚟見到咁大杯真係嚇親🤭 宜家飲品仲要買一送一,真係太抵啦😆 叫咗提子特飲同菊花蜜特飲,兩杯都唔錯,唔會太假同太甜,幾解渴😙

總括而言,餐廳性價比高👍🏼 價錢唔貴,食物又好食😋 以放題黎講,一次叫咁多都冇漏單,上菜速度都好快😊 服務都好好,每次上菜時侍應都會說明炸雞嘅口味,以免大家都唔知食緊咩口味😝

5天前 0 瀏覽
我地睇到有人派單張就諗任試試啦,點知要book位先有位,最後見幾吸引就book咗日去試。平日lunch time $98/75分鐘,食物黎得算快,但唔同款既炸雞有d就夠熱有d就都幾室溫,最好就梗係夠熱啦。佢炸雞款式都多唔同既味,分有甜酸 蜜糖芥茉 香蔥 辣味 黃金鹹蛋 檸檬柚子 濃蒜,其實未夠鐘都食得夠飽。佢既炸雞啖啖肉夠晒滋味,價錢唔算貴,抵食。
5天前 0 瀏覽
朋友介紹我去食炸雞放題,既然最近行多咗山,於是去放肆一下!一入到門口,已經聽到最近大熱嘅K-pop。餐廳有個電視不停播住唔同嘅MV,令用餐氣氛輕鬆熱鬧。Sodam 嘅放題成人只需要$128,小朋友(3-8歲)要$68,就可以嘗試到8種口味嘅炸雞同4款Pizza。如果每人額外再加$20,仲可以試埋其他7種焗雞同8款小食。炸雞即叫即做,炸粉唔會太厚,而且無骨,啖啖肉,肉嫩多汁。喺咁多種口味嘅炸雞當中,我比較喜歡嘅係「黃金鹹蛋炸雞」同「大阪燒炸雞」。黃金鹹蛋醬咸香濃稠,淋喺炸雞上面,極之邪惡,但係又滋味滿分。大阪燒炸雞係喺炸雞上面加上特調醬汁、沙律醬,撒上少少紫菜粉及柴魚片,將兩種美食合二為一。焗雞的話,我會推薦「雙重芝士焗雞」。芝士粉夠多,夠濃,芝士控一定鍾意。雖然焗雞冇咁熱氣,不過既然都嚟得食放題,熱唔熱氣都唔係我要考慮嘅事情😂Pizza屬於薄底類型,每件切到細細塊,我覺得有啲似喺屋企freezer 拎出嚟自己焗嗰啲,所以我提議大家都係留肚食炸雞🍗小食我試咗紫菜薯條、韓式酸蘿蔔、韓式辣拌海蜇同埋蜜糖牛油粟米。薯條係即炸嘅,熱辣辣脆卜卜,唔錯。韓式酸蘿蔔係必點嘅,因為可以清清喉嚨,減少油膩
朋友介紹我去食炸雞放題,既然最近行多咗山,於是去放肆一下!

小食我試咗紫菜薯條、韓式酸蘿蔔、韓式辣拌海蜇同埋蜜糖牛油粟米。薯條係即炸嘅,熱辣辣脆卜卜,唔錯。韓式酸蘿蔔係必點嘅,因為可以清清喉嚨,減少油膩感,令你食多幾件雞。韓式辣拌海蜇嘅醬汁太多,食一啖好似食一大羹醬咁,如果拌醬可以減半,口感會好好多。蜜糖牛油粟米,牛油味好香濃。

每次上菜嘅時候,侍應都會話俾我知碟上面係邊款炸雞。因為款式多,有時會混淆,搞唔清楚。枱上面仲有膠手套、紙巾、牙籤同迷你垃圾桶,好貼心方便。

整體來講,Sodam係一間CP値超高嘅餐廳,適合年輕人同朋友,同學仔一齊去。食得飽飽之餘又唔使花費太多。

2021-02-28
6天前 0 瀏覽
平時日本放題食得多😂原來依家連炸雞都有任食放題了🤩呢間Sodam Chicken裝修有啲貼近韓國樓上炸雞店播著韓國歌曲很有熱鬧的氣氛 👍真係可以一解對韓國🇰🇷既相思之苦🥺呢度午餐 $128/75分鐘有9款炸雞🐣+ pizza 🍕任點😜如果怕太熱氣可以加多$20食埋另外七款焗雞同韓式小食及沙律🥗最正係啲雞全部都係無骨之外仲可以一件件咁嗌😬等我地可以慢慢試到唔既味道😋今日店員推介👩‍🍳期間限定的大阪燒炸雞🍗真係估唔到大阪醬汁散發出來的香氣、還有跳舞的柴魚片配沙律醬既炸雞酸甜酸甜味道可以咁夾🤗口感加分👍🏻還有BBQ香辣焗雞啲肉好嫩滑juicy😋雞入晒味,甜甜微辣的口味👍我覺得食到小辣既朋友都可以試試😉另外小食點左韓式辣醬海哲😍😍甜甜地帶微辣,食落好爽脆可口😊我一個人食左三碟🙊除此之外仲叫左蜜糖芥末香蔥炸雞🍗及黃金鹹蛋炸雞🐔濃蒜炸雞🍗甜酸炸雞🍗四為一體既迷李pizza🍕千島加勒比薄餅+瑪嘉麗塔皇后薄餅+熱帶風情薄餅+明蝦水牛芝士薄餅.好欣賞佢細細塊易入口唔怕嘥野👍👍餐牌飲品仲做緊買一送一🤗大大杯菊花蜜特飲及荔枝特飲🤩可以一邊食一邊消消熱氣🥳唔錯

除此之外仲叫左蜜糖芥末香蔥炸雞🍗及黃金鹹蛋炸雞🐔
濃蒜炸雞🍗甜酸炸雞🍗

2021-02-25
  • 大阪燒炸雞
  • 菊花蜜特飲
  • 荔枝特飲
2021-02-27 0 瀏覽
平時我好鐘意食炸雞,見呢間餐廳有多款唔同口味嘅炸雞,所以去試吓!當日我試咗佢地嘅炸雞焗雞放題,除咗可以食唔同味道嘅炸雞,仲有pizza 同各款小食!咁多款炸雞焗雞,我最鐘意食《黃金鹹蛋炸雞》同《濃蒜炸雞》!不過可能我口味較濃,感覺味道比較清淡,同埋乾小小,如果可以加多啲醬汁就好啦!另外,佢哋嘅紫菜薯條同沙律都值得一試!紫菜新鮮熱辣脆卜卜,沙律菜酸酸地幾開胃!不過留意返,飲品方面需要另外加購的,我叫咗《提子特飲》同《菊花蜜特飲》,飲品外觀設計用心,份量超大杯!

2021-02-25 30 瀏覽
第一次食炸雞(無骨)➕PIZZA放題,另加$20仲有焗雞(無骨)➕小食放題,都好抵食👍🏻食物黎得都快,而且店員嘅務服態度好好,仲會介紹返系邊款口味嘅雞我就最鍾意呢款期間限定嘅香草青檸炸雞🍗系好fresh 青檸味炸雞外層好香脆,肉質嫩滑得黎冇雪味,系我鍾意食嘅果款炸雞❤️蜜糖芥末香蔥炸雞,黃金鹹蛋炸雞,檸檬柚子炸雞都好食😋辣味炸雞唔算太辣,同韓式辣拌海蜇辣嘅程度差唔多,都系微辣薄餅有4️⃣小塊,🈶千島加勒比海薄餅,熱帶風情薄餅,明蝦水牛芝士薄餅,瑪嘉麗塔皇后薄餅,每款都有香濃嘅芝士味,各有特式雖然焗雞嘅肉質系比起炸雞冇甘juicy,但食落都好滋味,以下呢幾款都唔錯👉🏻韓風紫菜焗雞,雙重芝士焗雞,黃金鹹蛋焗雞,鹹蛋呢款有輕微嘅辣嘅感覺小食叫左紫菜薯條,唔會好乾身,又唔會太淋,系我鍾意食嘅口感凱撒沙律🥗都唔錯,蔬菜好新鮮,蕃茄仔冇腥味飲品買一送一,都幾大杯,好抵飲,叫左杯青蘋果特飲,唔會好甜菊花蜜特飲個菊花味唔會太濃,都幾好飲

小食叫左紫菜薯條,唔會好乾身,又唔會太淋,系我鍾意食嘅口感

凱撒沙律🥗都唔錯,蔬菜好新鮮,蕃茄仔冇腥味

飲品買一送一,都幾大杯,好抵飲,叫左杯青蘋果特飲,唔會好甜
菊花蜜特飲個菊花味唔會太濃,都幾好飲