2008-12-09 26 瀏覽
之前成日聽人講呢度好食, 睇到又幾多好食評, 生日我話是, book左7點, 但講明要8.30pm交檯, 入座都提一提我地既, 不過到最後, d侍應無趕我地走, 但差唔多夠鐘時, 就成日行過黎, 雖然好似好熱誠咁幫我地加茶, 但有種壓迫感囉由於今日唔太舒服, 無乜胃口, 友人都好細心, 只限我食熱食, 所以order左唔多, 有雞蛋石頭飯(好好味), 炒烏冬(一般, 好多雜菜, 仲多過烏冬咁), 串燒以為一客2串, 黎到原來得一串, 叫左牛脷同冬菇, 都幾貴添喎, 牛脷還可以, 但冬菇$2x得三粒, 而味道又唔係"嘩"一聲最後甜品, 叫左個杏仁露(真係好香好濃, 似係自己磨既), 另外一個蕃薯紅豆和菓子, 佢唔係平時圓形一粒, 個形狀似腸粉, 好得意, 但又唔係十分甜, o岩香港人口味, 健康d嘛不過呢度選擇唔係太多, 我諗下次唔會再黎lu
不過呢度選擇唔係太多, 我諗下次唔會再黎lu