適逢生日 朋友就幫我book左呢間米芝蓮一星扒房❤️職員態度非常好🫶🏻黎到就問我地想飲既飲品 就拎Sunday roast menu 比我地 好詳盡介紹每一項食物 同會推介熱門食物比我地完全幫到我地有選擇困難症既人👍🏻🥗頭盤比左餐包 生蠔比我地餐包可以配牛油 橄欖油同他他食 本身餐包有小小咸味 同 番茄味 淨食餐包都好飽😂😂😂生蠔都好新鮮 頭盤好滿意🧡🦞到lobster cocktail 有沙律菜 牛油果同龍蝦 味道ok 擺盤好有心思 值得一讚!🥩到我地最期待既prime rib 會有職員推車 表演牛肉切割環節 職員會問我地想食既幾成熟 同 肉既厚薄肉比較大塊 口感非常軟腍 重牛味 好好食!非常推薦👍🏻👍🏻👍🏻🍰甜品都好驚喜 用層架裝 聽朋友講原來只會星期日先有 可以試晒好多經典款 朱古力蛋糕 芝士蛋糕 有個女職員仲好細心 會擺好桌上擺設幫我地影相留念 仲要影得幾靚添😂🌟特別要讚係其中一個職員Mr Neil Tsai Excellent service!!!同勁有禮貌!!!佢會好體貼問我地每道菜味道 整理桌上食物 埋單時仲會好細心解說可以dl central 既app 儲分 仲逐步逐步幫
適逢生日 朋友就幫我book左呢間米芝蓮一星扒房❤️

生蠔都好新鮮 頭盤好滿意🧡

🥩到我地最期待既prime rib
會有職員推車 表演牛肉切割環節
職員會問我地想食既幾成熟 同 肉既厚薄
肉比較大塊 口感非常軟腍 重牛味 好好食!
非常推薦👍🏻👍🏻👍🏻

🍰甜品都好驚喜 用層架裝
聽朋友講原來只會星期日先有
可以試晒好多經典款 朱古力蛋糕 芝士蛋糕
有個女職員仲好細心 會擺好桌上擺設
幫我地影相留念 仲要影得幾靚添😂

🌟特別要讚係其中一個職員Mr Neil Tsai
Excellent service!!!同勁有禮貌!!!
佢會好體貼問我地每道菜味道 整理桌上食物
埋單時仲會好細心解說可以dl central 既app
儲分 仲逐步逐步幫我地處理
無論服務 態度 細心程度都比100分滿分

🧏🏻‍♀️因我係食呢間之前 糾結食君悅出名既steakhouse 還是文華扒房 最後我地兩間試晒
其實價錢差唔多 但文華係更勝一籌
牛扒黎講 君悅牛味幾香 但比較多筋
文華係好軟腍 仲有切割表演 係成個用餐體驗再加分 👍🏻👍🏻👍🏻
君悅會限時兩個鐘 但文華可以好自在慢慢食

📱而且兩間埋單都有顯示可使用集團app儲分
君悅要即日儲分 無主動講 同職員唔會提
但文華有詳盡介紹 同細心協作我地完成登記

🌟整體黎講 文華扒房既用餐體驗 食物 同服務質素更好 係非凡體驗 絕對會再黎encore 試埋佢地著名既威靈頓牛柳🫶🏻🧡
Prime    Rib
2022-09-18