2025-08-13
呢間餐廳顛覆左我對素食嘅認知,原來素食都可以唔悶,賣相夠吸引仲要有質素🍀素年嘅裝修行文藝簡約路線,主要提供各種健康菜式比食客,感覺非常Chill&舒適最推薦嘅菜式係野菌黑松露燴意大利飯!! 菇菌味勁香濃,醬汁creamy得嚟唔膩,最重要係飯身超有咬口,如果食唔到咁硬都可以要求店員煮腍身啲🫶🏻另外all day breakfast 都唔錯,主打一個勁豐富✨飲品甜品都高質,朱古力蛋糕十分濃郁,如果唔同我講佢係素我都唔知,同普通蛋糕一樣🍰飲品方面,爆炸維他命C果汁混合左芒果、橙、西柚,簡直係果味嘅享受🥭🍊呢間餐廳絕對可以放心沖,素食者更唔可以錯過-𝙈𝙚𝙣𝙪 ▫️十二種蔬菜開心果醬貝果全日早餐 $𝟭𝟯𝟴 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️四種野菌黑松露燴意大利飯 $𝟭𝟭𝟴 ⭑⭑⭑⭑⭑▫️香芋番薯波波 +$𝟮𝟮 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️不可能黃金脆雞塊 +$𝟮𝟴 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️純素特濃朱古力蛋糕 +$𝟱𝟴 ⭑⭑⭑⭑⭑▫️爆炸維他命C果汁 +$𝟯𝟴 ⭑⭑⭑⭑⭑▫️黑糖薑汁燕麥奶 +$𝟯𝟰 ⭑⭑⭑⭒⭒
𝙈𝙚𝙣𝙪
▫️十二種蔬菜開心果醬貝果全日早餐 $𝟭𝟯𝟴 ⭑⭑⭑⭑⭒