2018-10-26 309 瀏覽
有個食素既朋友仔同我講鰂魚涌有間好食既漢堡包店,我開頭都諗,素,會有幾好食丫,點知,今次我真係另眼相看!The Butchers Club Burgers 既餐牌走型格路線,以黑色做主色,餐牌面仲寫住係米芝蓮推介!餐廳主打漢堡,原來除左素漢堡,仲有啲classic 既牛肉漢堡可以揀。除此之外,仲有牛扒、沙律同甜品等等。餐廳員工都係講英文,好多顧客都係外國人。食漢堡包點少得飲啤酒!呢度仲有draft 可以飲朋友點左Root Beer,佢話即係沙士,我都係第一次喺香港見到呢個牌子。我地點左一個未來經典漢堡,睇落同一般漢堡包無乜分別,但其實佢係全素既!而且個包都係自制既,又鬆又軟切開之後都一樣吸引,唔講一定唔知係全素另外仲叫多左份牛臀肉扒,仲跟埋沙律同薯角,口感同一般肉眼或者西冷唔同,無咁淋,但係肉味濃米芝蓮推介果然係不同凡響而且仲有素食,下次同食素既朋友食飯,唔駛諗一定會黎!!

除此之外,仲有牛扒、沙律同甜品等等。

餐廳員工都係講英文,好多顧客都係外國人。

食漢堡包點少得飲啤酒!呢度仲有draft 可以飲

切開之後都一樣吸引,唔講一定唔知係全素

米芝蓮推介果然係不同凡響
而且仲有素食,下次同食素既朋友食飯,唔駛諗一定會黎!!

2018-10-23