2006-11-07 9 瀏覽
上個月8號同男友去食,係重慶門口已經好恐怖,成班圍住你,入到去即叫管理員帶我地上去,入到去,環境都唔差,好中意佢張台布!睇左好耐,我地叫左:素咖哩角$5x2蒜蓉烤餅$1?芝士烤餅$1?腰果汁燴羊肉$5?芒果乳酪$22牛奶球$12威化餅(送的)個咖哩角好好食,暫時食過最好食同最平既咖哩角係呢間度;蒜蓉烤餅好香,不過真係幾油膩,下次會試下麥烤餅,唔知會唔會健康d?!芝士烤餅比較漏;個羊肉我唔識評,因為我唔知羊肉應該點先係好食?但個腰果汁都不錯,幾香滑;芒果乳酪一般;食到最尾想叫個甜品試下,點知...好後悔,個牛奶球好唔岩香港人口味,,勁甜,甜得好恐怖,一個美味既既晚餐俾呢三粒野破壞哂tim...埋單大約$150,我地問佢openrice會員係咪有%off,佢話星期一至四先有,假期冇架~不過已經好抵食啦。大家真係冇介紹錯,下次會再黎!

睇左好耐,我地叫左:
素咖哩角$5x2
蒜蓉烤餅$1?
芝士烤餅$1?
腰果汁燴羊肉$5?
芒果乳酪$22
牛奶球$12
威化餅(送的)

大家真係冇介紹錯,下次會再黎!