2021-10-14
好耐無去過旅行啦,掛唔掛住日本呢個鄉下呢🥺呢到主打日式家庭料理,一汁多菜😛有米、主、冷、溫、甜、飲多個分類,由飯開始已經可以選擇🤩日本住家飯都可以豐儉由人😉M5 番茄味噌豆腐漢堡Price:$38📌小妹好驚食豆腐會淡茂茂🤢但豆腐漢堡個名又幾吸引所以就試吓🤣其實食落無論口感同味道都幾似肉🤭同埋番茄汁既味道好濃,絕對唔會好寡🤗兩塊蓮藕乾都食得,好香脆成塊薯片咁🤠W3 蓮藕豚肉餅Price:$32📌呢道餸相對黎講無咁特別🤔咬開咗層炸香既面之後入面係爽口既蓮藕,呢個配搭尚算有層次🤓R3 蟹膏蟹肉飯Price:$38📌蟹膏波波都幾大粒,而且好鮮味☺️仲有少少Wasabi係隔黎,原來一齊食都幾夾😱就咁撈飯已經可以食哂成碗😂叫多幾碗唔洗食餸了🤪W10 蔥燒厚切牛舌Price:$32📌牛舌有個魅力係到,齋聽個名已經好吸引🤤煎到少少燶邊,佈滿油香🥳咬落好爽口彈牙,唔會煙韌👍🏻M3 牛肉壽喜燒Price:$48📌壽喜燒配料有牛肉、香菇、豆腐、溫泉蛋😱溫泉蛋幾有驚喜😉牛肉既份量亦幾多,不過個人覺得壽喜燒既重點係菇😍菇既種類可以多d🥰R2 醬油蛋飯Price:$22📌有無人好enjoy吉穿生蛋黃個下🤩大大粒生蛋
M5 番茄味噌豆腐漢堡
M3 牛肉壽喜燒
Price:$48
R2 醬油蛋飯
Price:$22
📌有無人好enjoy吉穿生蛋黃個下🤩大大粒生蛋放係中間都咪話唔邪惡🤤濃郁又傑撻撻咁,撈飯食好香既蛋黃味😋