2010-06-24 3 瀏覽
之前見到有好多好評, 今日咪專程去食個LUNCH囉, 12:30pm去到, 係門口望入去, 有D唔想入去, 但最後還是入咗去.點知未食野之前, 發生咗件小插曲.............一入到舖, 本想坐細枱, 係我坐落張椅果陣, 俾我發現有條小蟲係張椅度, 於是立即轉坐去第2度, 點知遭到個女店員不太禮貌的對待!!!! 之後我點咗我最想試的忌廉吉列豬扒飯, hk$58好似有d貴喎..........至於好唔好食, 先說豬扒﹐炸粉好鬆化﹐豬扒唔會太硬﹐不過太薄同份量太小。到個忌廉汁﹐有好濃的牛奶及忌廉味, 好滑, 好好味, 加埋小小栗米及勁淋的薯仔, 好正, 不過美中不足的是個飯煮得唔係咁好食.不過因為舖頭內比較熱, 加上d待應好似好趕客咁.........我12:30pm入去, 走果時還未到1300pm(因受不了待應D趕客態度) 我唸我都唔會再去食囉~

我唸我都唔會再去食囉~
2010-06-22
  • 忌廉吉列豬扒飯