餐廳: Little Break Coffee & Kitchen
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2018-09-08 319 瀏覽
朝早黎講D2 Place 都真係冇幾多間餐廳係開左既,係冇咩選擇下,發現左係轉角位有間coffee shop為左懷舊下當年澳洲食英式早餐既感覺,所以入左黎試下,分別叫左個breakfast set 同熱香餅漢堡All Day breakfast (158$)可選炒蛋或煎蛋 配料可選黑松露或海膽 麵包可選牛角酥或竹炭包。 配指定飲品一杯煙三文魚味道適中,不會太咸,海膽鮮甜,入口即融,豬背肉肉質爽口,雖然呢個價錢黎講並不便宜,但偶然也可一試!熱香餅漢堡 (98$)在熱香餅的中間層夾左一塊漢堡扒,配上甜而不膩既蜜糖再一啖食晒4層口感出奇地夾!唯一美中不足的是上面的煙肉片煎得太乾了,冇晒水份。

All  day  breakfast

All Day breakfast (158$)
可選炒蛋或煎蛋 配料可選黑松露或海膽
麵包可選牛角酥或竹炭包。 配指定飲品一杯

熱香餅漢堡

熱香餅漢堡 (98$)
唯一美中不足的是上面的煙肉片煎得太乾了,冇晒水份。

$130 (早餐)
All  day  breakfast
熱香餅漢堡