2019-09-02 12 瀏覽
達順既的粥底火鍋套餐幾抵食,成人每位只需$198而且免加一,而火鍋配料有多款選擇之餘份量都好足夠。粥底火鍋套餐     $198       78分首先會有每人半隻乳鴿,乳鴿岩岩炸好,好脆同熱騰騰。之後個粥底同海鮮隨之送到上枱,海鮮方面揀左鮑魚、油貝、花甲、蝦、多寶魚 & 肉蟹,店家有將每款海鮮既煮熟所需時間指南放系每將枱到,吾好擔心食左生海鮮 海解平均都新鮮,貝類既海鮮食吾到有沙,蝦都系新鮮爽口。海鮮食到差吾多之後餐廳會開始上火鍋配料,可揀八款,今次揀左美國肥牛、黃金墨魚燒、萵荀、竹笙、金融菇、蓮藕片、白魚蛋同埋花膠仔,睇反都覺得D款式選擇好多同好足夠,品質上絕對屬於質素好過好多任食火鍋店。最後個粥底精華先勁,加入埋南瓜粒+芋頭粒+粟米粒去煲埋一齊,好甜好鮮,即使食到最後好飽都食左幾碗粥落肚。

粥底火鍋套餐     $198       78分

2019-08-29