Together

身為新界牛嘅我 🙉 一直對食物質素都算有要求😂今次因為有閨蜜介紹下 認識到依間有質素又飽肚的餐廳絕對岩係新界嘅你拍拖、約會、打卡的地方!💕餐廳外觀第一眼感覺好俾到人門口多望2下的感覺入到去就見到一棵大樹嘅裝飾🎄 好特別!餐廳嘅空間感大枱與枱亦很闊落,餐廳好有心機把每道菜式把都以圖片當作裝飾一樣 供顧客參考 同時又為餐廳帶來特色 好特別!餐廳每個Set都包含湯及餐包主菜份量都好足夠。🔸ALL DAY BREAKFAST $98雖然All Day Breakfast 的食物都大同小異 😂但亦需要推薦大家 始終都係遲起身嘅朋友福利😂果麵包🥯同個餐包都是一樣的,是蕃茄芝士香草包,係好軟棉又唔會好干身。個大啡菇掌心咁大,肥大肉厚,菇味好出。沙律菜🥗好新鮮又爽口!🔸Wagyu Beef Cheese Burger With French Fries $98一黎見到啲薯條🍟忍唔住即刻食一條先~好香 咬落去薯仔味濃,同埋識落唔覺好熱😆和牛漢堡內餡層次豐富🤤 上層放左洋蔥圈,中層就係厚身嘅和牛漢堡,睇到中間粉嫩嘅网,而和牛肉漢堡鋪上原片濃香芝士仲煩燒一燒過~下層是新鮮爽口生菜及鮮甜蕃茄片,好味也🔸16
絕對岩係新界嘅你拍拖、約會、打卡的地方!💕

餐廳外觀第一眼感覺好俾到人門口多望2下的感覺
入到去就見到一棵大樹嘅裝飾🎄 好特別!

餐廳每個Set都包含湯及餐包
主菜份量都好足夠。

🔸ALL DAY BREAKFAST $98
始終都係遲起身嘅朋友福利😂

🔸1664 🍺 $68
食漢堡包又食薯條見有啤酒叫,當然要嗌一杯嚟啤啤啦🍻爽~~

🔸紫薯鮮奶特飲 +$19
如果你喜歡紫薯的話,呢杯紫薯鮮奶特飲必叫喔!
首先外貌睇個紫色漸變已經好靚,飲落個紫薯味好濃🤪