今次要介紹既係位於北角既一間新加坡菜😋間餐廳唔算大間 坐到入去深深比佢張墊枱紙吸引左😍😍😍係用手繪既方式介紹佢地既招牌菜🤣超得意😍💕古滑雞飯有驚喜😍最正既啲雞🐔好大舊啖啖肉😋好滑🤤仲有啲雞腎墊底🤩真係估佢唔到🤭啲雞掛住左個自家製醬汁都幾好食🤤另外仲跟左碟辣椒豉油比你點黎食💕整體黎講都唔錯👍🏻份量都好足夠架😎💕招牌辣椒板麵 留意返呢個只可以堂食同埋有少少🤏辣🌶呢個都係佢哋嘅招牌菜😍呢個麵會跟埋個魚蛋湯比你🤩湯就中規中矩啦😌個板麵面頭放滿曬啲配料同流心蛋🤤撈匀一齊食真係好夾😋辣辣地好過癮🤣💕三色奶茶 超鍾意呢個三色奶茶😍好有驚喜😚好特別嘅一杯飲品☺️三層分別係椰糖 花奶同埋茶😍飲落去啱啱好 唔會話好甜 推薦大家都試下!💕冰糖冬瓜羅漢果龍眼水 我發現唔係好鍾意呢種野飲🤣不過我朋友就話唔錯🤤整體黎講其實都唔錯🤤🤤💕價錢都唔算話好貴🤭如果咁岩係北角可以去試下😌💕

💕古滑雞飯

💕招牌辣椒板麵