🍜酸辣濃湯小鍋米線(微辣) $31米線幼細 入口軟滑 口感偏腍奶白色嘅豬骨湯底味道濃郁 配上酸辣食落非常開胃 完全唔會覺得Heavy 食完都唔會話好口渴🥢豬腩肉+$7雖然大部份豬腩肉都有勁厚嘅肥豬肉 但係佢成嚿豬腩肉煮得好淋 入口即溶😳少許被驚艷到 肥膏位有啲似膠質咁😂 整體感覺唔會好膩🥢魚腐+$7個人比較鍾意呢種魚豆腐嘅魚腐 食落去又唔會太油 又唔係好似魚蛋咁彈牙 個人必點😉🥢炸醬(另上)+$7肉碎大粒紮實 甜辣適中個人建議鍾意另上 如果唔係搞到個湯太油同埋會唔見晒啲肉醉😂𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ ִֶָ𐀔 𓂃 ࣪˖ 環境方面就一般 唔知點解用綠色板將座位隔著啲人好似自修室咁對住塊板埋頭苦吃😂每逢中午放lunch時段都有好多人排隊就算一個人都要等大概15分鐘建議大家避開中午時段嘅人潮🤭
🍜酸辣濃湯小鍋米線(微辣) $31
米線幼細 入口軟滑 口感偏腍