尖沙咀有好多拉麵店選擇!其中一件當然係呢間小店啦!店鋪雖然比較細 但平日都有好多人慕名而來一試佢哋嘅沾麵環境方面 裡面由於比較細 可能空間唔太夠 而且座位都係以一般拉麵店靠牆座位為主 比較少面對面嘅座位 如果係想傾計 比較難了 不過獨自去 當然不錯 頗有氣氛呢!由於牆身貼滿memo 所以比較多黏貼痕跡同埋污垢 介意呢點可能會有少少唔舒服店家亦好貼心 疫情期間 亦派發口罩收納套 同紙巾 方便客人 體驗不錯 當日我選擇咗普通嘅叉燒拉麵 湯 味道濃郁 而且蔥嘅味道特出 鍾意蔥嘅人一定會鍾意 叉燒份量多 而且口感好 唔會太硬 剛好 味道不錯 唔會太鹹 麵質亦不錯 總括而言 係唔會令人失望嘅拉麵🍜 值得一試 不錯嘅選擇!推薦
尖沙咀有好多拉麵店選擇!其中一件當然係呢間小店啦!

店鋪雖然比較細 但平日都有好多人慕名而來一試佢哋嘅沾麵

2020-06-17