自從發現左呢間下午茶抵食後, 我久唔久就會黎try try.但我依定先知我原來一篇都冇寫過... 所以今次一次過大放送....因為呢間真係值得推介!!!🌟北海道雞腿湯咖喱 x 忌廉蟹肉薯餅 $96唔係我既, 不過賣相好吸引, 睇落唔錯。可以搵次試試下午茶餐好吸引!!所以我多數都係黎食TEA//🌟韓式辣醬熱伴烏冬 $48呢個正呀, 我見到有醣心蛋先試佢。辣就一般不過好惹味。 同埋係真讚岐烏冬黎。 滑嘟嘟好味道!🌟炸魚柳蘑菇忌廉濃湯天使麵$50炸魚柳上先,食晒都未見到個天使麵 lol.反而個天使面湯底比較稀唔夠濃嘛。朋友話都係上次試我個烏冬好食啲!🌟迷你熱狗薯條$45朋友叫嘅我冇試,不過就咁睇我覺得公司三文治性價比高過呢個好多!公司三文治$56有雞肉,煙肉,烚蛋,菜絲,蕃茄。勁厚!!! 賣相嘗心悅目!淨係個樣一上黎隔離台個個眼望望呀! 好有去左日本cafe 既感覺! 麵包已烘底。 煙肉好香口又唔會乾柴! 正呀!!招牌waffle. $52終於食到。 砌得好靚。睇真d 其實係得半份。 嗱, 對waffle 有份堅持既我, 對佢唔太滿意, 脆就夠脆,不過太空心。 同唔夠蛋香。不過我都收貨既,
因為呢間真係值得推介!!!

🌟北海道雞腿湯咖喱 x 忌廉蟹肉薯餅 $96
唔係我既, 不過賣相好吸引, 睇落唔錯。可以搵次試試

下午茶餐好吸引!!所以我多數都係黎食TEA//

🌟韓式辣醬熱伴烏冬 $48
呢個正呀, 我見到有醣心蛋先試佢。
辣就一般不過好惹味。 同埋係真讚岐烏冬黎。 滑嘟嘟好味道!

🌟炸魚柳蘑菇忌廉濃湯天使麵$50
炸魚柳上先,食晒都未見到個天使麵 lol.
反而個天使面湯底比較稀唔夠濃嘛。
朋友話都係上次試我個烏冬好食啲!

🌟迷你熱狗薯條$45
朋友叫嘅我冇試,
不過就咁睇我覺得公司三文治性價比高過呢個好多!

公司三文治$56
有雞肉,煙肉,烚蛋,菜絲,蕃茄。
勁厚!!! 賣相嘗心悅目!

招牌waffle. $52
終於食到。 砌得好靚。
不過我都收貨既, 收貨原因係因為佢係脆waffle, 唔係淋waffle. 有改善空間啦。

沖繩黑糖豆乳布丁 $52
朋友叫既, 賣相唔錯,  我偷左一啖, 多都唔敢再偷, 因為個布丁幾啖就食完!
但有芋圓都幾飽肚.朋友話個士啤梨好甜!!
諗返應該試埋個雪糕睇下係伏味綠茶定正常綠茶.哈哈哈哈.

唔好睇少呢篇野.. 呢度我起碼去左5次先寫!
因為我次次食黎食去都係個幾樣, 要靠多幾個朋友先試到咁多款式出黎!!!