📍Hong Kong📍#ami港島綫 #低調高手大街小食唔知大家有無去過筲箕灣東大街搵食呢?🤭每次黎到東大街我都有一樣野係必必必定食!就呢「低調高手大街小食」既雞蛋仔或者格仔餅🧇。雞蛋仔同格仔餅每次都輪住食,最重要係佢地個蛋漿好重好香蛋味!每次經過都聞到好香。👍🏻另外,呢款雞蛋仔做到一半空氣感、一半蛋糕質感。營造到外脆內軟!唔會好似有啲雞蛋仔一係得個殼一係就全部都係實心!之前亦都有食開格仔餅🧇,格仔餅啲醬超級無敵足,次次都流曬落個袋到。亦唔會太薄,厚度啱啱好!講講下又想食。🤤除咗原味之外佢地亦都有好多唔同口味!但鍾情於原味既我每次都係叫原味雞蛋仔同格仔餅🧇。等我下次都試下其他味先!另外,店家係即叫即整!要食到最好既口感記得要趁熱食。同埋都要睇下你好無彩,🤭我每次去都要小排隊一下,但都係值得的。______________________________
💰價錢: HKD $ 24-30😋味道: ❤️❤️❤️❤️❤️📍地址: 筲箕灣東大街76A號B3號舖地下#hongkong#hkfoodie#hkig#foodgasm#foodphotography#hkfoodblogger #hongkon
📍Hong Kong📍

#ami港島綫
#低調高手大街小食

💰價錢: HKD $ 24-30

😋味道: ❤️❤️❤️❤️❤️

📍地址: 筲箕灣東大街76A號B3號舖地下

#hongkong#hkfoodie#hkig#foodgasm#foodphotography#hkfoodblogger #hongkong
外賣自取