2007-12-30
第一次同family黎e間野到食,原本抱好大的期望,但真係食到一肚火出黎,問題唔係係食物的質素,而係佢地的服務:1. 晚上6:45到取6人枱(大枱),要等30張,ok等囉,到8:05叫我地個number,佢又話你地6人呀,現在張枱只可坐4人,你地迫唔迫下?大佬!6個大人點迫呀?咁等下一張,一等,等佢叫了超過20個number我地都無份,先知佢地3人或以上已經係大枱,2人先係細枱,下!唔怪得要等咁耐啦!又等了一陣,終於叫我地個number喇,門口的亞嬸話等等執緊枱,ok又等囉...一等,又等了15分鐘,問亞嬸得未,佢又話等等仲埋緊單未出黎,下!嘜你地做野咁慢ge咩,態度又差!2. 食啦,我地未食晒叫甜品先,佢已經收了你ge碗筷,咁點食呀?又唔問人!一食晒就連你的枱紙都收埋,完全係趕你快d食晒快d走咁,他地收枱唔係要好耐ge咩???我都等了你地15分鐘啦,搞到你都無心情食!!!!真係好想發火鬧佢呀!!!3. 碗大大,份量少少...4. 再講返佢門口個叫位亞嬸,真係一d品都無,話說我企近門口等時,咁啱有班人同我地ge遭遇一樣,咁佢地又問亞嬸得未啦,已經有d(慶)咁同亞嬸嘈,到班人入左去,亞嬸
3. 碗大大,份量少少...
4. 再講返佢門口個叫位亞嬸,真係一d品都無,話說我企近門口等時,咁啱有班人同我地ge遭遇一樣,咁佢地又問亞嬸得未啦,已經有d(慶)咁同亞嬸嘈,到班人入左去,亞嬸竟然同個帶位個"頭先個死女同我嘈喎"嘩!我聽到都好(慶)呀!!要講都唔好係d客面前講啦!!!
今時今日咁ge服務態度點得呀!!!無下次呀!!!