2019-06-29 64 瀏覽
原本有同事介紹這間餐廳d椰漿飯同肉骨茶好好食,諗住今晚一於就帶埋女朋友嚟試下。於是,一嚟到門口就見到好多人起到拎飛等位,咁我地就拎左張14號嘅飛,然後等左差吾多45分鐘左右,服務員差吾多叫到接近我地嘅號碼時,跟住就比左份menu我地畫野食先 ,點知無幾耐, 服務員果位啊姨居然跳過左我地個號碼,一叫就跳到2x號 ,直到我問佢點解14號都未叫,你就跳過左我地號碼? 之後果位啊姨完全無理會我地,仲繼續起到叫到26,27號。之後我重複再問佢一次,佢仲離譜到比2x號嘅客人先行入座,然後先同我講(啊 系喎 叫漏左你地添),而且道歉都無聲,仲要叫我地等多陣,我心諗 點解等嘅系我地而吾系排我後面嘅人呢?最後足足等左個幾鐘先到我地入座,呢種服務態度實在令本人極度不滿,而且完全無道歉也無誠意,重點系對我地嘅待遇吾公平,相信下次都吾洗再幫襯!!