(非會員)
2004-08-10 4 瀏覽
第1次幫襯係金鐘分店同同事farewell,記得食物係唔錯,所以今次同男友週年紀念日,我就一早book定要window seat而地點就轉移到尖沙咀中心分店! 老實講地點有點難搵,入左尖沙咀中心上到1/F都係唔識去!!!!一去到,門口既哥哥話搵唔到我RESERVE O既RECORD.不過態度都仲係好好~ 經我地搵左一輪之後發覺佢"留"寫左(因為當日下午仲有打電話俾我問係咪黎,冇理由冇!!!!)之後一坐底靓靓CUTIE WAITRESS就問我地要唔要刺身拼盤,咁梗係要啦~~睇睇個特別餐牌,有我最鐘意既油甘魚,即刻密密食! OVERALL黎講,服務好,刺身水準唔錯夠新鮮,燒物亦好好味(推介: 白鱔,牛舌,羊"PA",雞軟骨!),料理方面就OK冇前者咁特出!! 雪糕好失望,因為冇PINEAPPLE味金鐘有架!!!!)但係紅豆都好好味~~!!! 我地自己仲叫左清酒,好抵!!!$25枝!! 因為有飲食男女既15%OFF COUPON,所以2人食到飽飽都係UNDER $450,男友不停話下次再黎,亦都誠意推介俾大家!