第五次黎食快樂小羊喇🤤🤤🤤,一早係開飯訂位有8折,去到唔洗等位,今次被安排左係三樓,裝修一樣甘靚,仲keep住新淨,全場落地玻璃,空間感十足,坐卡位非常舒服😌成雙鍋 湯底酸辣湯:固定辣度屬中辣,帶酸味很開胃,喜歡酸辣必叫。之前四次都係食麻辣,我更推介麻辣湯,更辣更惹味👍🏼👍🏼👍🏼清湯:炸響鈴同蔬菜🥬 吸入左湯汁,好好味😋杏鮑菇:很喜歡這裡的杏鮑菇,很考功夫,薄薄一片,每一塊都爆湯汁🤪🤪🤪推介蒙式烤羊排:每次黎必叫,燒到表面香口,骨與骨之間既肉質特別嫩滑,加上惹味既孜然粉,食到停唔到口。美國牛胛肉:牛味濃,肥瘦適中~$188甘既質料同分量,非常便宜。每次黎都冇令我失望😍😍又要話定下次幾時黎過...

成雙鍋 湯底

每次黎都冇令我失望😍😍又要話定下次幾時黎過...