今日又嚟多次尖沙咀呢間火間土,主要貪佢坐得舒服,有美景,服務吾錯,食物同價錢合理。哈哈好似講到好好咁,不過係真心嘅!今日我地兩個一嚟就試左個沙律,海膽壽司,三文魚刺身,串燒腸,炸雞件同個牛肉飯!先講最有特色嘅沙律,叫東京下町名物沙律,勁大份,應該三人份量吧,入面有大量菜絲,法律醬調味得吾錯,酸酸甜甜,好清新又好醒胃,入面仲有少少吞拿魚?在大量菜之間,增加左不少口感!其次係海膽壽司同其他幾款壽司,最喜歡海膽壽司,因為好新鮮,甚至食到海水味道!紫菜都好脆身,吾錯!三文魚刺身不過不失,都好好味,好厚切,好新鮮,份量都吾算多,幾好!其後食左串燒腸,好好食,好惹味,應該係即嗌即燒,上碟熱辣辣,配上特制醬汁,好味道!最後嘅牛肉飯同炸雞件,就普普通通,冇咩特別,下次可以吾洗嗌。