yamichan886
yamichan886
2017-04-17
3K 瀏覽
關注
復活節假期尼左香格里拉食lunch buffet,今次係第三次尼啦~ 用openrice優惠券有7折,埋單三百幾蚊位,都唔算係太貴! 假期有好多人食,食物選擇都係算多,都有d綠茶口味的食物,綠茶炸魚柳同綠茶朱古力蛋糕幾好食~ 熱食款的黑松露蒸蛋好好味! 今次見到有炒銀針粉,食落覺得好有獲氣,好食! 甜品款都有d復活節蛋糕,但我就覺得甜得濟! 有乳酪雪糕,健康d都ok好食,h字頭雪糕款都係咁多!尖沙咀區尼講我覺得香格里拉buffet真係好食d!
海鮮都係咁鮮甜,長腳蟹食左很多,好味!有綠茶醃三文魚,柚子沙律酸酸甜甜,開胃d!
熱食款全都好食,綠茶炸魚柳好味,鐵板燒的牛扒 ,蛋批都好食,串燒牛柳同雞肉又食左好多!
師傅即煮既白汁意粉 同 炒銀針粉夠獲氣 好食
師傅即煮既白汁意粉 同 炒銀針粉夠獲氣 好食
日式食物 三文魚都係好食,紅棗炆雞,雞食落很滑溜,最下圖就係魚粥
最後甜品啦~最好食都係綠茶朱古力蛋糕,乳酪雪糕有藍莓,綠茶,雲呢拿味! h字頭雪糕我都較鍾意食青檸雪葩!
yamichan886您好,謝謝您對復活節自助餐的讚許。每逢節日,廚師團隊均會推出多款應節美食。我們期待歡迎閣下重臨並同賀更多佳節。總經理,溥睿名敬上
2017-04-20
回覆
好吧~ 我都祝你們生意興隆!
2017-04-20
回覆