見到身邊既朋友都話呢間韓燒餐廳幾好食, 於是我都忍唔住要搵班朋友試下, 一入到去間餐廳, 個感覺幾好, 裝飾得唔錯, 睇得出有花心機去裝飾擺設, 之後就開始點餐, 雖然落order到食得既等候時間有d耐, 但係佢地亦會有一d前菜比我地先( 芝士蛋,泡菜蛋, 泡菜等等), 特別係芝士蛋, 燒到有dd燶係好好食, 呢個值得推介大家! 之後就係主菜, 今次叫左個牛肋骨, 好大塊好抵食, 燒極都仲有, 加埋d配料係幾好食, 都係值得一試既, 之後叫左一杯梳打, 個人認為份量係好夠, 賣相都好okay, 但係味道就唔夠, 略為淡左少少, 所以大家可以叫返普通既奶茶或者試下其他, 到左最後就係個甜品. 我認為個甜品係非常之好食同好靚, 賣相同味道係成正比, 雖然等既時間有d耐, 但係都好值得, 我叫左個曲奇同抹茶,  我個得曲奇味比較好食, 可能因為比較甜同味道較濃, 抹茶就淡味少少, 不過兩款都好好食, 大家可以叫黎試下. 整體黎講, 呢間餐廳真係算幾好, 服務, 環境, 食物質素都係唔錯, 得閒而又想食韓燒既朋友仔可以炑八試下!!!
2016-11-30
30 分鐘 (堂食)