2007-02-07 9 瀏覽
今日係我birthday,我bf同我去左山頂玩,由於我地兩個都未試過美國野,所以就訂左位食呢間la~~首先講左個服務先,服務員都幾細心,而且好nice,因為我倆d英文都好渣,所以叫佢地介紹幾款特式野,個服務員都好nice咁介紹俾我地,當我地決定左叫三款菜,一支啤酒一杯芒果飲品之後,佢都會好體貼咁詢問我地上菜ge先後,每上左一道菜,見我地差吾多食完先至再上第二道,呢樣係我最大為欣賞ge~食物方面,我地兩個都好滿意,第一道菜蒜茸包辣蝦,味道好正,蒜茸包好香,而第二道菜炸蝦+薯條,食頭果條都覺得好正,不過再食多幾條之後就真係太漏la~第三道菜係有一個鍋裏面有d湯浸住d蝦,碟上有飯&一個包,呢個真係好味到不得了,d湯撈理d飯一齊食,真係好味到不得了呢~~整體都幾好,價錢合理~~是次兩人消費合共$497

整體都幾好,價錢合理~~
是次兩人消費合共$497