張單就寫兩小時自選放題,我6點20分入座7:30就要人截單,八點就趕人走。邊到有兩個鐘? staff話我係walk in係唔足食兩個鐘,咁我又奇怪,點解你張單同個app都清楚寫明我係食兩小時? 收費 每人$428加一。張枱又細,每嚟一碟嘢就要個客手拎住另一碟嘢先有得食,員工就要好急咁幫你砌積木咁細要騰空到一個小空位俾你擺一碟新嘢喺枱。上一疊嘢未食完就要收走我因為下一碟嘢嚟咗。你急住截單我又冇辦法唔叫住。仲要急住截單,第一次食嘢食到好似投胎咁趕,食到人好大壓力,好唔開心。收得咁既價錢 唔做足兩小時俾人不特止,仲要趕住叫人埋單。 留意番,坐左一個鐘都冇就要人埋單。成肚火,冇下次。燒酒啲杯放喺毛巾度應該擺得太耐,又有up味,咁既價錢,咁嘅顧客體驗完全唔值。希望大家諗清楚先好嚟呢間殿大喜,除非你想體驗趕住投胎既食法。大家三思。
張單就寫兩小時自選放題,我6點20分入座

成肚火,冇下次。
希望大家諗清楚先好嚟呢間殿大喜,
除非你想體驗趕住投胎既食法。
大家三思。
2025-04-17