2019-11-29
呢排涼涼哋, 放工同男朋友就打算去打binlo~ 就嚟呢度食返餐好啲嘅, 當獎勵一下自己返左成日工🤤呢日就唔算好多人, 店員安排我哋坐近窗邊嘅位置, 可以望到旺角嘅街景, 環境幾舒服, 適合同朋友們一齊打邊爐/食雞煲, 邊食邊傾😙 多人嚟仲可以試多啲唔同嘅野食🤤今次我同男朋友兩個人嚟食野, 都試左佢好多自家製嘅binlo料🤤🤤可以自己調配醬料🤤🤤我哋嗌左個招牌螺片濃雞湯鍋做湯底, 個湯好鮮甜, 仲要好足料, 有好多螺片🤤🤤打邊爐唔少得要有牛肉🤤男朋友係牛魔王, 所以我哋就嗌左個牛三郎, 有齊牛柳粒, 肥牛,牛肋片, 啲牛肉都比出面嘅厚, 啖啖肉, 好重牛味🤤象拔蚌片~淥一淥就可以拎上嚟食, 好爽口鮮甜, 第一次打邊爐食象拔蚌🤩呢個咁colourful嘅係十全大寶丸, 五隻味, 粒粒都有驚喜, 全部自家製, 食到係手打嘅, 口感爽口彈牙, 餡料都好有創意🤩🤩呢個爆芝響鈴係即叫即炸, 每一舊都勁巨型, 侍應姐姐一拎埋嚟仲係好熱辣辣, 見到真係有芝士漏出嚟🤤普通一碟娃娃菜上碟都唔馬虎㗎, 砌到成朵花咁, 好有心機👍🏻👍🏻蜂巢豆腐自家製炸魚皮, 即叫即炸, 好新鮮, 超脆🤩第一次去食打邊爐係有
可以自己調配醬料🤤🤤
呢個咁colourful嘅係
蜂巢豆腐
自家製炸魚皮, 即叫即炸, 好新鮮, 超脆🤩
第一次去食打邊爐係有咁多自家製嘅材料😍欣賞佢會自己製作咁多唔同嘅binlo料, 好有心思👍🏻💪🏻💪🏻