2010-10-05
睇過食評話冇得book枱, 就只好walk-in, 不幸地未夠15:00已full, waitress小姐幫我地先做waiting list, 唯有行下街等電話再折返啦....到16:00既時候, 佢地call我地有位, 二話不說飛返去開餐, 仲俾左窗邊位置我地!!其實都唔使諗食咩, 一個tea set for 2, 我要左個檸檬花草茶, 老公要左個荔枝茶, 兩個都好香濃茶味~waiter一放低個三層架, 即已聞到好香既scone味, 開始!!1. 佢既cream butter極creamy, 本人極愛它!!2. 鵝肝mini burger好味, 又唔漏3. 小小既rasberry cheese cake好濃芝士味講環境, 佢地樓底高, 但可能人比較多, 會嘈少少, 但仞張枱都有足夠空間, 唔覺得迫.服務生既服務ok, 有效率!再有機會的話, 會再食~
2. 鵝肝mini burger好味, 又唔漏
服務生既服務ok, 有效率!
再有機會的話, 會再食~