去到山頂,喜歡食蝦既我地去試吓傳說中主要食蝦既美式餐廳,提早左兩日booking,好好彩職員都安排左我地坐近窗口位,仲可以邊欣賞風景邊食嘢😍由於之前前一日買某網站package有三人餐,坐好後就俾個code number 就可以了,一開始叫左三杯士多啤梨特飲,呀甘拼盤到啦,首先黎先係蒜蓉飽熱上,香噴噴嘅味道入口外脆內鬆軟,之後就到炭燒魚柳及鮮蝦級茉莉香飯及檸檬牛油汁,食落去一d酸味都冇配個飯都好味,一大座野咁送上,有香炸爆谷蝦,洋蔥圈,脆香海鮮球,特式辣汁雞柳,好好味啊....如果想叫野食呢,就係個鐵牌轉個stop字就會自動有職員問你要咩?我地想試埋另一個叫阿咁蝦天堂,有燒蝦,炸蝦,有種炸蝦有椰香味同爆谷蝦,蝦既底下有薯條啊!蝦好厚肉,我比較鍾意食燒蝦😋好快就上甜品,由於生日,佢將個甜品加個生日牌再有職員會唱美國嗰啲歌俾個蛋糕都幾有氣氛.雪糕同蛋糕餅底都好好味啊,雖然依家有疫情依度都多人等食晚餐啊,由於只係阿甘蝦天堂唔係package範圍內,所以俾錢時都係俾返阿甘蝦天堂拼蝦就走得啦!準備去下一站😊