2022-06-07
芫茜控必食雞煲少麻多茜幾次黎小魚兒都只係食烤魚,菠蘿豆花烤魚真係太好吃,從來沒有失望,但係朋友唔食魚,今次就試下雞煲,超大方,沒有特別要求下已經有超多芫茜,份量多我哋3個人都食唔哂,雞煲已經炒香,我們再點紅薯粉和白飯,食完好滿足,人多仲可以點埋響鈴卷吸埋個雞汁仲正。下次可以試下午市套餐,4pm前供應咖喱雞扒焗飯$29 真係良心之選—————————————————小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #lunch #尖沙咀美食 #烤魚#雞煲___🥇Follow @eathkgirls #eathkgirls #食港女
—————————————————
小魚兒 (金馬大廈) (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓
—————————————————