2016-05-31 620 瀏覽
當晚落大雨,同朋友去到個陣佢話仲要等多陣,不過都好快有得入去。間鋪係地牢都幾特別,同朋友兩個人坐卡位,幾舒服,間鋪裝修得幾似酒吧,但坐位就似韓燒格調,播既音樂又似酒吧,同間鋪名完全唔襯XD一坐底就有兩杯野飲送埋黎,一杯係賓治一杯係荔枝,但好甜唔好飲。之後就叫野食,佢都幾多野食可以叫,一開始梗係叫左刺身先啦,唔錯都幾新鮮,而且都幾多款。但側邊個乾冰就多餘左,可以既話其實可以唔使放。等左一陣就有其他野食到左,D焗蠔好味道,炸物比想像中好,仲叫左好多野食不過唔記得影相。最頂癮係個焗薯估唔到佢咁細粒,不過好好食,之後諗住同朋友一人一粒就再叫兩粒啦,結果佢都係比得一粒我地佢有好多西式野,火鍋,不過食左會好多野都食唔到就無叫到,但其他多人D既都有叫火鍋個D,應該都幾錯。甜品唔錯都幾多款,有兩款韓國既雪條,又有豆腐花,好少見有豆腐花呢,食到濟濟地食個豆腐花都唔錯,而且飲品又可以自己去拎紙包,不過佢個即磨咖啡幾好飲。有機會下次同多幾個朋友一齊去食多次。

但側邊個乾冰就多餘左,可以既話其實可以唔使放。
最頂癮係個焗薯

有機會下次同多幾個朋友一齊去食多次。
2016-05-20
5 分鐘 (堂食)