2024-01-12 17 瀏覽
系西環附近唱完k,就過來食埋LUNCH先走。🏠我甘岩又系西環堅尼地城新海旁附近,可以順便試下呢間餐廳。入面空間寬敞,整體白色,俾人感覺好舒服。好味指數:☀☀☀☀☀   餐廳環境:☀☀☀☀☀    推薦程度:☀☀☀☀☀牛角包窩夫///// 手製比利時窩夫🐥🍜結合了廚師的獨特風味,新鮮的牛油楓糖和忌廉鮮奶融合在一起,使得口感豐富滑順。忌廉鮮奶濃鬱,每一口都能感受到天然香甜。牛角包鬆軟,窩夫好脆口。冰雪雜果乳酪/////🍜🍎散發著水果的香氣,超級重既乳酪香味,清甜可口,而且有好多既藍莓同埋紅梅,酸酸甜甜,而且增加左個甜品既口感。好香好新鮮,一試難忘,大滿足。另外還有----秘製慢煮手撕豬|布列斯特煙肉醬|太陽蛋////啖啖肉好滋味。黑松露雜菌忌廉菲達芝士扁意粉真係食到令人心花怒放🌸!首先個黑松露🍄嘅香氣撲鼻而來,夠哂香濃,跟住個忌廉汁嘅滑溜口感同芝士嘅濃郁味道完美融合,啖啖都令人欲罷不能😋。加上啲雜菌🍄帶出一種大自然嘅鮮味,啖啖都好似置身森林咁清新。再嚟個扁意粉🍝本身煮得啱啱好,口感彈牙得嚟唔會過淋,同其他配料嘅味道夾得好好,完全唔會搶咗風頭。一開始煮嘅時候香味👃🏼已經四溢,真係等唔切要快啲

好味指數:☀☀☀☀☀
餐廳環境:☀☀☀☀☀
推薦程度:☀☀☀☀☀
另外還有----秘製慢煮手撕豬|布列斯特煙肉醬|太陽蛋////啖啖肉好滋味。黑松露雜菌忌廉菲達芝士扁意粉真係食到令人心花怒放🌸!首先個黑松露🍄嘅香氣撲鼻而來,夠哂香濃,跟住個忌廉汁嘅滑溜口感同芝士嘅濃郁味道完美融合,啖啖都令人欲罷不能😋。加上啲雜菌🍄帶出一種大自然嘅鮮味,啖啖都好似置身森林咁清新。再嚟個扁意粉🍝本身煮得啱啱好,口感彈牙得嚟唔會過淋,同其他配料嘅味道夾得好好,完全唔會搶咗風頭。一開始煮嘅時候香味👃🏼已經四溢,真係等唔切要快啲食落肚,食咗一啖已經覺得至滿足😌。一碟嘅黑松露雜菌忌廉菲達芝士扁意粉,每一啖都令人感受到幸福嘅感覺💕,真係一種食物嘅藝術品🎨。相信食過嘅人都會再三嚟回味呢個佳餚👍🏼。