2021-08-30 338 瀏覽
疫情期間 難得過去銅鑼灣,突然想食放題,即 WALK IN。叫左好多刺身,壽司,串燒。刺身; 有三文魚 赤蝦 甜蝦 鮑魚 海螺 希靈魚。壽司方面; 三文魚 大蝦芒果壽司 芝士忌廉蠔熱食~叫左1人份量 咖哩蟹 但唔係新鮮蟹 而且食得好狼背。事關無工具可整碎個殼,事前亦無整碎個殼。食架時候,啲汁彈到周圍串燒;牛舌,菠蘿 ,漫魚~ 個菠蘿好得。特別食飽時,幫助消化。芝麻雞翼好味道,但2隻已經夠數。飲品方面 ;不停飲解茶 幫助解脂。最後時間 叫左個水蟹粥 當清腸胃 夠甜。臨走時食左 杯裝藍色椰子雪糕。好味!疫情期間 完全無諗過 點解今日咁多人食放題,所以座位方面唔係坐得特別舒服。有點兒覺得收碟職員辛苦,事關位職員 行左3,4轉 都無清我地枱面。價錢208加1埋單228 一位。正常放題 但 已經無新鮮感 了 食過2次以上 基本上完全無動力 食多次。
疫情期間 難得過去銅鑼灣,突然想食放題,即 WALK IN。叫左好多刺身壽司,串燒。刺身; 有三文魚 赤蝦 甜蝦 鮑魚 海螺 希靈魚。

壽司方面; 三文魚 大蝦芒果壽司 芝士忌廉蠔

串燒;牛舌,菠蘿 ,漫魚~ 個菠蘿好得。
特別食飽時,幫助消化。
芝麻雞翼好味道,但2隻已經夠數。

飲品方面 ;不停飲解茶 幫助解脂。
最後時間 叫左個水蟹粥 當清腸胃 夠甜。

臨走時食左 杯裝藍色椰子雪糕。好味!

價錢208加1埋單228 一位。