2023-04-22
聽朋友推薦有間又有得食,又有得穿越古代既餐廳,仲要係食成都麻辣火鍋🍲一入門口好似穿越古代一樣,連員工都係著古代服裝,門口仲有一排古著比大家著黎影相📸️d衫好靚好多款式,我同朋友一人揀咗一套,仲有專人幫我哋set埋頭❤️好有heart 未叫野食已經比左個生果盤我地,生果好新鮮,哈密瓜好甜,唔夠食仲可以再拎😆我哋叫咗三國演義鍋,有麻辣湯(輕成都口味)+雜菌湯+蕃茄湯,岩晒唔同人既口味🤭湯味濃郁!仲叫咗高鈣羊肉、手切牛肉、傑出三寶(黃喉.鵝腸.毛肚)、魚皮餃、響鈴、海白菜豆腐串。羊肉有軟骨好食推薦,三寶配搭麻辣鍋好滋味,而且食材新鮮,仲可以有細份選擇,岩晒2個人黎食,唔洗驚食唔晒,又可以試多啲唔同類型嘅嘢。最後我哋仲叫咗飯後甜品🍮冰粉-冰粉口感酸甜!食完辣嘢可以中和下。紅糖糍粑(小份)-外脆內軟,而且煙靭得黎唔黐牙❤️
最後我哋仲叫咗飯後甜品🍮
冰粉-冰粉口感酸甜!食完辣嘢可以中和下。
紅糖糍粑(小份)-外脆內軟,而且煙靭得黎唔黐牙❤️