2021-02-21 102 瀏覽
如果唔係朋友介紹,真係估唔到工廈內隱藏一間日式風格的餐廳。環境好舒服,完全係我嘅style 😃解禁後,第一次出街食晚飯,一定要食好啲。今次有驚喜,係好好好好味😋晚餐三款主菜,我哋三個人啱啱好,可以一次過試晒。前菜先上磯煮鮑魚油漬三文魚籽,隻鮑魚一啲都唔細隻,非常鮮味👍🏻干邑龍蝦湯,濃淡適中,唔嗆喉,唔錯。北海道帶子煎得剛剛好,自家製蟹肉意大利雲吞,皮係廚師新鮮搓,有心機。食主菜前,上咗三杯飲品refresh,細細杯內有士多啤梨乾、橙皮、橙肉、用咗火龍果調色顏色好靚🍹三款不同主菜水準平均,揀是但一個都唔會輸,份量足夠,尤其伴菜份量豐富,出街食飯都唔怕唔夠菜食🥬食飽未消化,已經諗住快啲約朋友出嚟再食過😎仲有杯凍朱古力,真係好正😍

晚餐三款主菜,我哋三個人啱啱好,可以一次過試晒。

食飽未消化,已經諗住快啲約朋友出嚟再食過😎

仲有杯凍朱古力,真係好正😍

2021-02-20