2022-08-01 184 瀏覽
今朝好姊妹提議就去咗呢間餐廳食飯😙喺OpenRice有好多人話呢一度真係好好食,於是就去咗回一回佢!❤️刺身盛合: 呢一度嘅刺身真係非常之高質!最終我自己好鍾意嘅係呢一度嘅海膽,而且連埋紫菜一齊食真係非常之夾!❤️牛肝菌羽衣甘藍pizza $80至於呢一個Pizza望落去都好香口!同埋我好鍾意食博新嘅Pizza,成個餅底都好脆❤️脆餅薯仔蝦沙律$75呢一個薯仔蝦沙律真係好特別,望落去成個手卷咁樣,但係佢隻脆餅都非常之鬆脆,而且估唔到呢個薯仔黑晒到最尾都係咁㗎,真係非常之高質!❤️海膽蟹肉茶碗蒸$35本身自己都好鍾意食茶碗蒸,呢一個茶碗蒸仲要加埋海膽同埋蟹肉,令到成個茶碗蒸更加鮮甜,而且呢個蛋亦都蒸得好滑!❤️活鰻西京串估唔到呢一度有優惠,消費夠$150就可以送呢一串!成個鰻魚嘅味道非常之好,口感都好好,入口嘅時候啖啖肉真係好爽

❤️刺身盛合:

❤️牛肝菌羽衣甘藍pizza $80