2019-08-13 35 瀏覽
好味正宗日式拉麵🍜放工時間過開黃埔睇戲,順路覓食,七點零鐘,巴士一落轉入德民街就見到呢間拉麵,「別天神」話明日式,當然先係自助形式買飛,然後等食,我揀咗豚肉湯味拉麵,同餃子,亦即係佢哋嘅招牌豬骨湯底,湯頭十分濃郁,吾覺油膩,加上兩片大大半肥瘦叉燒同一隻流心蛋,爽口木耳絲,好足料👍🏻食得拉麵當然最着重個麵底,麵底好煙韌,爽口,,當然成碗清哂啦。另外個日式餃子好飽滿,出乎意料好食,見到師傅係落單先煎,吾係整好哂放係到👍🏻如果鍾意食辣又或者愛好自已調味嘅朋友,可以自行調製隱藏口味,當中嘅辣芽菜免費添加,一定要試!最後我仲參加埋佢個五周年活動,超簡單喺Instagram分享食物相,可以拎走別天神日本制毛巾一條😍
好味正宗日式拉麵🍜