2017-05-20 292 瀏覽
今日先發覺原來葵芳都有機燒放題, 午市食磯燒加放題都係 $165! 好抵 又係講重點時間!刺身 各款都好食磯燒海鮮, 大蝦超大隻, 成隻筷子咁長, 好厚肉 好新鮮! 有幾隻仲有蝦膏添! 芝士燒蠔, 勁多芝士, 如果你鍾意芝士嘅一定要食!扇貝都正,好有咸鮮味! 燒波羅都唔好錯過呀!送嘅海鮮盤個蟹殼,燒之前記得撈勻佢,勁好食!蟹子沙律very fresh,埋枝豆 very 肥厚, 蟹籽手捲仙貝蟹膏粥, 材料好豐富,粥底绵, 鍾意食粥嘅可以試下。揚物, 一定要食雞翼, 外面脆裏面仍然好juicy。 米紙海鮮, 都好唔錯!飲品好多選擇, 梅酒ok, 最開心有懷舊陽光豆奶甜品雪糕有大量同嘅選擇! 不過太飽啦我只係食咗幾款, cheesecake ok, 燉鮮奶 又滑又有奶味,焦糖燉蛋 三款裏面我覺得最正嘅,雖然甜咗啲( 我一向小甜)
又係講重點時間!

刺身 各款都好食

! 芝士燒蠔, 勁多芝士, 如果你鍾意芝士嘅一定要食
!扇貝都正,好有咸鮮味! 燒波羅都唔好錯過呀!

送嘅海鮮盤個蟹殼,燒之前記得撈勻佢,勁好食

仙貝蟹膏粥, 材料好豐富,粥底绵, 鍾意食粥嘅可以試下。

飲品好多選擇, 梅酒ok, 最開心有懷舊陽光豆奶

2017-05-19