2021-06-23 44 瀏覽
上次食完The Pizza Pig 一心好想再去,早兩日要過將軍澳搵朋友,佢提議食呢間,嘩我即刻舉腳贊成😆😆😆佢地出名既石爐焗Pizza係我最愛的,特別脆、香口,零舍有風味,個人覺得同出邊嘅Pizza特別唔同。🍕Italian sausage pizza : 採用辣肉腸,燈籠椒,紅菜頭為主角,薄薄啲Pizza感覺冇咁肥膩,香濃嘅芝士配合埋材料,好香濃😍🍕🥑Ahi Tuna Tartare:吞拿魚他他,墨西哥辣椒,牛油果,蓮藕脆片,幾樣材料做出新鮮好Fresh既健康沙律🥗🍅意大利香草辣肉碎貓耳朵粉:貓耳朵形狀嘅粉,實在太可愛,混合埋辣肉碎,香濃嘅蕃茄香草汁,配搭得宜!🍫Chocolate orange brownie: 首先要介紹佢個朱古力mocha mousses ,超滑,好smooth ,配埋chocolate orange 布朗尼,美味既甜品😋🍫Oreo Medness reo配上朱古力冰沙,唔會好甜!🍃Mint Orchaed Tea : 薄荷,紅茶,青檸同埋蘋果汁,四樣嘢混合得幾好,好適合夏天飲,清新感覺!

🍫Oreo Medness
reo配上朱古力冰沙,唔會好甜!