2021-09-22 131 瀏覽
鵝肝伴牛柳不過不失,有大把好食過佢既餐廳。個羊ok, 好過牛柳。不過waitress既服務態度令我不得不留差評。短頭髮戴眼鏡既waitress服務態度惡劣,問佢野飲可唔可以上左先,佢話“等我放低埋碟野先得唔得”,個語氣大家可以想像到啦,好似你阿媽對左你幾十年,煩你煩到不得了個個語氣。咁大佬當然得啦,都係見你咁岩過黎我地台上菜,順便問下姐,對唔住lo ;)跟住食飽牛柳,爸爸覺得完全唔飽肚,又咁好彩得個位waitress,唯有叫佢啦。我話加個蛋黃醬意粉呀唔該,佢即刻尾頭深鎖,“咩啊?”,個語氣又係熟悉既語氣,好似你問啊媽借1000萬,啊媽想x你個個語氣。哇大佬,又對唔住lo,即刻拎翻個mic戰戰兢兢講多次。**For唔想睇咁大段野,又苦苦搵緊餐廳既人睇既總結:用餐經歷不愉快,還望餐廳改進。想有一個愉快既約會唔好食呢間,想難忘就可以。p.s.10%服務費係比有禮貌既金髮馬尾姐姐。
鵝肝伴牛柳不過不失,有大把好食過佢既餐廳。
個羊ok, 好過牛柳。

不過waitress既服務態度令我不得不留差評。

p.s.10%服務費係比有禮貌既金髮馬尾姐姐。
小心翼翼加單既蛋黃醬意粉
鵝肝牛柳