2017-03-27 1596 瀏覽
/<火間土>🍣特上刺身拼盤🍱▪️🌌一間有海景嘅日本料理😎價錢唔算話超高,質素還可以🤔🌸其實現場睇落去d魚生好似唔多新鮮,無乜光澤同不肥美厚肉🙁雖然我對魚生5係好講究,但睇落真係好瘦削{{📸尋求一個可以影得肥美少少嘅角度😥}}🌸我只係試左蔥吞拿魚蓉🐟同吞拿魚腩壽司,👉🏾一件有紫菜圍邊嘅壽司,紫菜係新鮮包上去所以都仲脆身。👉🏾其他壽司我無食👶🏻但問完得出泥嘅評價係睇落麻麻,食落都可以嘅👌🏾-🐙螢光魷魚🎇▪️睇圖以為好大碟😂泥到其實細碟到係前菜咁。👉🏾細細條,濕笠笠,入口爆汁,幾得意🙊#火間土 #kamado #wwhkfood #uhkfood #hkig #hkeat #hkfoodie #hkfoodies #hkfoodielife #hkfood #foodie #foodies #foodiehk #foodieshk #sushi
<火間土>
🍣特上刺身拼盤🍱
▪️
🌌一間有海景嘅日本料理😎價錢唔算話超高,質素還可以🤔
{{📸尋求一個可以影得肥美少少嘅角度😥}}
🐙螢光魷魚🎇
▪️
睇圖以為好大碟😂泥到其實細碟到係前菜咁。
👉🏾細細條,濕笠笠,入口爆汁,幾得意🙊