2018-01-03 230 瀏覽
近年沙田的這個展覽館每年都有1、2次有吸引力的展覽。小妹我除左識填滿肚子,都想多吸收一下文化氣質😆💕居然咁都可以俾我發現好地方令每次的文化活動又變成好友tea一tea的飯後活動記得幾年前山長水遠的由港島入到沙田只知道係第一城等車站上蓋商場食飯。後來先知道呢度有間cafe,食過一次之後就成為睇展覽時飯聚的不二之選地點方便不用說,環境舒適同食物好先係會令我同朋友每次都願意再嚟的原因雖然係獨市經營,但價錢同一般cafe差不多menu上食物的種類都唔少,啱哂女仔鍾意樣樣叫啲sharewaffle合格!鬆脆內軟。雪糕當然只係普通貨式意粉都味道不錯小食都好味餐廳內飲品都有唔少選擇,每人叫一杯drink,可以悠閒小坐一會先出發睇展覽大家下次嚟呢個展覽館的話都不防約早1-2個鐘嚟呢度食完lunch先出發啦

雖然係獨市經營,但價錢同一般cafe差不多
menu上食物的種類都唔少,啱哂女仔鍾意樣樣叫啲share
waffle合格!鬆脆內軟。雪糕當然只係普通貨式

意粉都味道不錯

小食都好味