2011-05-17 281 瀏覽
12點夜晚後先去..今次唔駛等就試佢啦!試左 羊肉串..得3粒...第1粒試唔出咩肉..第2粒開始有..感覺似曾相識..第3粒原全覺係食梗羊..好彩"因為幫人買牛肉..怕混淆左食錯肉..講返羊...同係老街食既無乜太大分別..人地2$人仔..件數亦多dla..所以呢度8$真係好x貴..仲要份量小到唔知夠了牙定醫味蕾..之後 豬頸肉..算最ok一款..但都係得3粒..唉...肉未算好爽口..有味過羊起碼..最後雞翼..好一般..街邊5$兩隻的話差不多..佢地既彊意思我估係回彊呱..服務方面..:竟然比之前燒好左既腸+雞翼地返燒..腸見隆得好明顯..問佢點好..佢話隆先好..先脆...我心諗..你唔好成條整黑佢..!!衛生好難比合格la..出面見抽風口鋪哂塵..冷氣機又滴水..
12點夜晚後先去..今次唔駛等就試佢啦!
最後雞翼..好一般..街邊5$兩隻的話差不多..
我心諗..你唔好成條整黑佢..!!

$24 (宵夜)