2009-09-10
嗯, 一直都有聽人地講話d度的炒蛋好好味!今次襯得閒,就行一行過去試下! 入到去~ 差唔多六點~但已經好多人~~~d伙計真係好趕時間咁~~~生活節奏好急速~ 哈哈~ 真係好有香港的特色!佢叫野~ 收野~ 送野都好快~~~但我一於少理~ 用我的節奏去叫野~ 食野~ 埋單~~唔好比佢影響~ haha~叫左個快餐, (叉燒通 + 火腿炒蛋 + 牛油多 + 凍啡)牛油多 : 厚厚的多士, 外脆內軟, 牛油香~ 好好味!炒蛋 : 原本以為真的好滑, 但食落口, 唔覺得好滑~ 不過佢充滿蛋汁同蛋味好濃就真的!凍啡 : 普通茶餐廳都做到!叉燒通 : 難食! 有燒"火農"左的野浮係面! d叉燒無味, d湯咸左d (食意粉可能好d), 通粉勁林~ 說真的! 我覺得唔多地方整到d蛋係好味的!其實佢都算唔錯! 因為佢d蛋真係好香濃~同埋無咩茶餐廳d多士係咁厚就真的!!!厚多士真係好好味~~~經過今次~ 我估我下次就算食! 都係食佢d蛋多士~ 或者試佢d甜品~~~如非必要都唔要意粉/通粉!!!
今次襯得閒,就行一行過去試下! 入到去~ 差唔多六點~
但已經好多人~~~
佢叫野~ 收野~ 送野都好快~~~
但我一於少理~ 用我的節奏去叫野~ 食野~ 埋單~~
唔好比佢影響~ haha~
牛油多 : 厚厚的多士, 外脆內軟, 牛油香~ 好好味!
就真的!
凍啡 : 普通茶餐廳都做到!
說真的! 我覺得唔多地方整到d蛋係好味的!
其實佢都算唔錯! 因為佢d蛋真係好香濃~
同埋無咩茶餐廳d多士係咁厚就真的!!!
厚多士真係好好味~~~
如非必要都唔要意粉/通粉!!!