2017-04-28 485 瀏覽
朋友極力推介, 一心抱著極大的期望來打邊爐. 電話打唔通, 不過FACEBOOK 回應快 臨上黎見到咁多好評, D 相又影得咁專業, 有點擔心, 打定個心理準備準時上到去, 執緊枱, 好快就有得坐低.訂位時留了花膠原隻雞湯底, 好快就上左, 好多花膠飲落去, 嘩, 好雞, 雞到係我成世人飲過最雞味的雞湯, 飲多2啖, 就想叫可樂, 成枱都話要叫, 可想然之D 雞味係點黎D 花膠係好多, 不過都幾腥下一開始好興奮, 影得左阿姐上湯底, 之後越食越失望, 就無再影相其他食物都可以, 特別記得O既係以下:海鮮望落都幾靚, 不過略貴, 無叫牛肉幾好食, 不過份量細. 公平些講佢牛肉的價錢相對都唔係貴花膠雲吞: 一咬落去, 勁味精, 幾大粒都無用, 灣仔碼頭都唔夠佢多味精 油炸鬼: 個個都叫, 脆脆地幾好食脆肉骨鯇: 大部份都係骨, 唔係平時外面叫一條條骨腩墨魚滑: 正常, 無乜特別丸類: 唯一特別推薦, 真係幾好食, 好多選擇!特別係芝士牛丸, 牛丸好味, 芝士又好濃!服務都算OK, 上野都好快手, 叫人都會有人應不過....食食下飯叫到有小強爬過係咁同自己講: 我睇佢唔到我睇佢唔到食埋走人總

準時上到去, 執緊枱, 好快就有得坐低.

訂位時留了花膠原隻雞湯底, 好快就上左, 好多花膠

D 花膠係好多, 不過都幾腥下
味精花膠雞

其他食物都可以, 特別記得O既係以下:
海鮮望落都幾靚, 不過略貴, 無叫
油炸鬼: 個個都叫, 脆脆地幾好食
脆肉骨鯇: 大部份都係骨, 唔係平時外面叫一條條骨腩
墨魚滑: 正常, 無乜特別

服務都算OK, 上野都好快手, 叫人都會有人應
不過....
食食下飯叫到有小強爬過

係咁同自己講: 我睇佢唔到我睇佢唔到
食埋走人

總括:

環境坐得唔舒服, 不過2小時必踢你走, 又唔洗要坐好耐
無一樣食物會令我覺得好特別或出面無 (出面無咁多味精)
未試過可以去試下, 畢竟咁HIT
2017-04-25
5 分鐘 (堂食)