2019-01-27
之前嚟食,已經覺得好食!今次第二次嚟食,估吾到食物味道提升咗好多,比之前更好食!特式牛肉湯河粉,超級推介,L SIZE已經好大碗。其實湯河要做得好食,最緊要係湯底,呢碗河粉湯底好鮮甜,喺有牛嘅香甜,不得不讚!除左湯底外,牛肉都好好食,吾會”鞋”口!強力推介炸蝦餅,喺用心製作之選。蝦餅非常脆口,而且食得出足料,啖啖蝦肉,非常彈牙,味道鮮甜,配埋酸辣醬食,好開胃。事關真係太好食,我哋4個人係爭住食Tim!越式春捲又喺強力推介,事關外皮夠薄而且非常鬆脆,好有薄脆薯片嘅口感。而餡料鮮甜,鹹甜適中,令我真心想食晒成碟!牛油果奶昔喺必叫之選,牛油果味香,而奶打得非常滑口,好似溶化雪糕嘅口感,但吾會漏,所以飲晒成杯都冇問題!柚子大蝦沙律好大碟,大蝦喺鮮甜!好好食!札肉撈檬好足料,配埋越式醬汁,好開胃!軟殼蟹米紙卷好食!餡料好足,米粉同蟹嘅比例啱啱好,而且夠味!
柚子大蝦沙律好大碟,大蝦喺鮮甜!好好食!
札肉撈檬好足料,配埋越式醬汁,好開胃!