2021-09-25 180 瀏覽
完全唔明白點解咁多人會比like,是否全部都係買返嚟?在OpenRice見到這間店有咁多人讚好味,今日和太太走咗去食這間店,當然梗係要點選一些四川東西,擔擔面,棒棒雞,泡椒鳳爪,等等。先講擔擔麵,麵質,同公仔麵完全冇分別。但係佢嘅豌豆蓉,係真係幾好食,因為佢係起沙的。至於泡椒鳳爪,你可以去7–11買一包零食泡椒鳳爪,完全一樣。至於棒棒雞,係超大鑊。佢裏面用嘅油,係有油味,簡直令人作嘔。同服務生講完,他們把這個棒棒雞換成夫妻肺片,諗住OK啦,點知原來真係佢用嘅油,出咗事。所以一大浸味。另外,仲有鐘餃子,認真食完第一粒,真係好想搵佢老闆出嚟𢰦佢一鑊,裏面嘅餡料,味道和大國製造的cheap cheap媽媽腸冇分別。唔好以為呢一餐好平,佢都成三舊水有多。現在,我明白佢點解叫做瘋狂小面,係因為食完之後,真係會瘋狂地「小」佢老闆塊面
完全唔明白點解咁多人會比like,是否全部都係買返嚟?

唔好以為呢一餐好平,佢都成三舊水有多。