2017-06-23 926 瀏覽
真心嗰句呢一間燒味餐廳堅係好食又平 今次我 大蟲再生 係真心推介 !如果我亂噏24 一定5雷轟頂 !舊式嘅燒味舖 地方就一定唔會係靚啦 勁有麻甩佬氣氛 但地下都算係乾淨 有少少油立立但唔會滿地骨頭嗰種 要搭枱就一定㗎啦 淨係識得食high tea嘅港女and偽文青就最好唔好嚟呢度 !鷄鴨飯 + 例湯 $31 碟飯好夠大碟 雞肉嫩滑又入味 雞肉係啱啱煮熟嗰一種 鴨有鴨香味而且肉質好軟滑 加埋啲蔥油同豉油 好味到停唔到口 雞肉鴨肉都好大份例湯就係冬瓜骨湯 一飲落去就係老派燒味舖嘅味 咁多少骨一定唔使落味精啦 所以飲起上嚟好正又大碟又好食又有湯送 超抵食 !重複一次 !淨係識得食high tea嘅港女and偽文青就最好唔好嚟呢度 !because you don't belong here!

又大碟又好食又有湯送 超抵食 !