2021-10-18 39 瀏覽
太子邊陲開咗間新嘅餐廳,型格又有品味,門面濶落,今日特登來試吓☺️門口有幾個向街坐位,可以睇住熙來攘往嘅行人,自己喺裏面嘆住下午茶,呢個感覺都幾爽😂而且佢嘅下午茶定位好抵,幾十蚊就有交易,而且選擇頗多,梗有一款啱你心水😜樓底高,空間感夠,採光自然,坐得特別舒服,我個人就非常喜歡佢整體設計👍🏻而且招呼十分到位,客氣有禮🥰墨西哥焗雞肉卷餅$62,已經包埋嘢飲,呢個價位唔知以為食緊早餐,而且呢個卷餅,做得香酥鬆軟,雞肉和醬汁配搭可以話係完美,好好味😋黑松露軟殼蟹手打牛肉漢堡$108,又係估唔到咁好味,特別係個牛肉餡,肉汁豐富,軟殻蟹香脆可口,美味非常,手口並用,食得開心🥳自家製窩夫拼鮮果雪糕$78,好食就唔好俾佢停,試埋佢呢個甜品,真係可以話俾佢滿分,香蕉焦糖又香又脆,窩夫蛋香軟滑,簡直係邪惡嘅代表😆我真係投降了,最多食完先至再做運動,哈哈!又比我發現一間心水至愛嘅餐廳👍🏻👍🏻👍🏻
而且招呼十分到位,客氣有禮🥰
我真係投降了,最多食完先至再做運動,哈哈!
又比我發現一間心水至愛嘅餐廳👍🏻👍🏻👍🏻