2016-07-06 373 瀏覽
Book左枱,唔駛等就有位,兩個女仔叫左Chef's special Tendon可以share食,再試下D小食。天丼材料豐富,有旬之食材昆布魚子、鰻魚、炸小蝦帶子白魚野菜餅、蝦和野菜南瓜。雖然有D貴,但係真心覺得好美味!昆布魚子好得意,有驚喜!其他炸物都好新鮮,蝦size都幾大隻。飯底同個醬汁夾埋食,真係一流!呢個魷魚明太子天麩羅都好正,用chewy嘅鱿魚包住滿滿的明太子炸,真係巨匠巧心。見到脆炸海鰻魚骨好artistic咁捲起上枱,別出心思。估唔到連骨都唔放過,魚骨炸得好鬆脆,配上醬汁好惹味。精緻的彩色玻璃杯盛載美丈夫柚子酒,實在係賞心悦目,酒精濃度唔高,好rich柚子味,好適合女仔飲。