2016-05-05 275 瀏覽
夜太美,總是叫人覺得白日過得太慢,然而夜晚又太快,認為好似訓一覺就已經過咗,好希望可以好好保留時間,好似小叮噹咁可以保存日子。前面發下牢騷啫,朱古力雪條朱古力味道比較重,而且捎帶小小苦澀味道,口感不錯,特別系咁熱嘅天氣,食嘅雪條非常開心。芝士火鍋湯底,鐘意芝士嘅朋友我真系強烈推薦,真系好特別,芝士湯底非常好,帶子、甜蝦、三文魚、玉子、吞拿魚都好多一份呀,放開喉嚨系度食都未夠吖,特別系甜蝦同玉子,系我覺得裡面最好味嘅。天婦羅、炸雞翼、番薯天婦羅、茄子天婦羅,好多種多樣,每一種都系唔同味道的,好有新鮮感咯。緣聚西日餐廳Together裡面有自助雪糕雪條,令我好似回到咗以前童年嘅時光咁,哩度嘅雪糕同雪條好好食,好多品種可以選擇嘅。自助甜品櫃,味道好不錯哦、。
2016-04-24